Top 3 case pariuri online cu depunerea cea mai mica

In general pariorii profesionisti isi aleg acea casa pariuri online care se pliaza cel mai bine pe stilul lor, ramanand fideli acesteia.
 

58fc47d94d235_1492928473.jpg

Intalnim insa si multe cazuri in care cei care pariaza doar de distractie sau cei ce vor, poate, sa incerce o noua strategie cauta sa nu investeasca o suma mare la acea casa de pariuri, mergand pe principiul ‘’ce-o fi o fi’’. Astfel, de multe ori acestia doresc sa depuna suma minima permisa la acea casa de pariuri, nefiind interesati neaparat de bonusul de inregistrare.
 
Daca, totusi, sunteti interesati de bonusul de bun-venit al caselor online, va invitam sa aruncati un ochi aici >>>
 
Este chiar recomandat ca, daca ai vreo strategie sau vrei sa abordezi meciurile putin mai riscant, sa efectuezi un depozit si sa pariezi la alta casa decat cea la care o faci in mod obisnuit. Altfel, s-ar putea ‘’sa fii luat de val’’ si sa aloci pariurilor experimentale o suma mai mare decat cea propusa initial. In acest scop vom prezenta mai jos topul caselor de pariuri cu depunerea  cea mai mica.
 

1. Unibet


Una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din lume si cea mai apreciata din Čeština este Unibet, la asta avand o oarecare contributie si faptul ca te lasa sa depui orice suma doresti. Este drept, nu prin orice modalitate, ci doar prin transfer bancar. La fel de adevarat este si ca din momentul in care efectuezi un depozit pana vei vedea banii in contul Unibet va trece o perioada de 2-3 zile lucratoare, insa acesta este un detaliu nesemnificativ, in opinia noastra. Important este ca poti depune cat doresti, neexistand limita minima, insa nici limita maxima. De asemenea, alegand aceasta metoda nu ti se va percepe nicio taxa de depunere.
 
Cum pot depune prin transfer bancar?
 
Pentru a efectua un depozit prin transfer bancar trebuie sa te duci la banca, sa tranzactionezi prin telefon sau prin Internet. Ultima varianta este cea mai facila, plus ca folosind aceasta metoda nu trebuie sa te simti rusinat daca vrei sa depui 1 Kč.  Detinatorul contului in care vei transfera banii este Earthpoint Plc, avand numarul de referinta 3433493432641. Este foarte important sa treci/spui acest numar de referinta cand efectuezi tranzactia, pentru a te asigura ca plata va ajunge in contul tau Unibet. Numele bancii la care efectuezi transferul este Raiffeisen Bank, iar IBANUL este RO50RZBR0000060007485856. De specificat ca depozitul este bine sa fie facut in Kč. Depozitele efectuate in oricare alta moneda pot cauza intarzieri semnificative si costuri suplimentare.
 
Inregistreaza-te la Unibet si poti depune orice suma doresti prin transfer bancar >>>

 
2. Netbet


Una dintre cele mai apreciate case de pariuri de catre romani este Netbet, motivele fiind nenumarate. Datorita cardului Netbet, care permite un depozit minim de 5 lei, cu siguranta si mai multi vor imbratisa aceasta casa de pariuri. Inainte de a detalia aceasta metoda de plata, sa spunem ca si la Netbet poti depune orice suma prin transfer bancar. Procedura este insa destul de complicata, dupa transfer, care dureaza intre doua si cinci zile lucratoare, trebuind sa trimiti o copie a documentului de confirmare a acestuia la un numar de fax, lucru care ne poate da multe batai de cap. Astfel, nu recomandam depozitul prin transfer bancar la Netbet.
 
In schimb, recomandam efectuarea unui depozit prin cardul Netbet, acesta putand fi procurat de la anumite agentii FavBet. Depunerea minima este de 5 lei, pentru a efectua una fiind de ajuns sa prezinti cardul la agentia de cartier Favbet, care, evident, trebuie incarcat in prealabil, de acest lucru ocupandu-se operatorul Favbet. In fiecare zi poti efectua maxim 5 depuneri prin aceasta metoda, care nu necesita comision. Atentie insa, nu toate agentiile FavBet dispun de aceasta facilitate, ci doar cateva: 3 in Bucuresti, doua in Pitesti si Sibiu si cate una in Braila, Brasov, Buzau, Galati, Iasi, Medgidia, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Targoviste, Titu si Vaslui.
 

3. Fortuna


Sponsorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Fortuna, ofera pariorilor o metoda de depunere direct din agentii, numita Cashpoint. Avantajul acestei metode este ca nu ai nevoie de vreun card pentru a depune, fiind suficient sa prezinti buletinul si numele de utilizator al contului online. Nu este nevoie de nicio programare in prealabil pentru depuneri, ele fiind creditate instant in cont.
 
Acestea sunt top 3 case pariuri online cu depunerea cea mai mica. Pe langa faptul ca au acest avantaj, toate cele 3 dispun de o oferta bogata de pariuri sportive si nu numai, motiv care le face sa se claseze in topul preferintelor pariorilor.