Trencín - Olimpia Ljubljana, un nou meci spectaculos?

Cu fix o saptamana in urma, Olimpia Ljubljana si Trencin au oferit meciul serii in preliminariile Champions League. Meciul a fost plin de goluri, Trencin reusind sa se impuna cu 4-3 in Slovenia, dupa ce conducea inca din minutul '32 cu 4-0. Da, in deplasare. Parea ca va fi o seara perfecta pentru slovaci, insa Olimpia Ljubljana a avut o tresarire de orgoliu si a reusit sa marcheze 3 goluri, ultimul venind in ultimele minute ale partidei. Chiar si asa, Olimpia va avea o misiune extrem de dificila, daca nu imposibila, in vederea calificarii in urmatorul tur preliminar.

 

Am vazut ca ambele echipe pot marca si ca nu duc lipsa de calitate ofensiva, ci doar defensiv. Fiecare dintre cele doua echipe se poate lauda cu un numar de cate 6 suturi pe poarta in meciul tur. Acum insa, ca urmare a faptului ca Trencin a reusit sa marcheze de 4 ori in deplasare, Olimpia Ljubljana va avea nevoie de o victorie la 2 goluri in principiu (sau la un gol, in cazul in care vor marca peste 5 goluri) pentru a se califica mai departe direct. Astfel, prevad un meci care va genera din nou multe ocazii de gol si un numar decent de goluri.

 

Pariul meu:

Pe cand in meciul tur am pariat pe victoria celor de la Trencin, acum voi merge pe un pariu diferit. Olimpia Ljubljana va ataca in speranta ca va marca rapid si va avea sanse de calificare, iar Trencin va cauta sa marcheze cel putin o data pentru a fi sigura de accederea in turul 3 preliminar al Champions League.

Astfel, pariul meu este ca ambele echipe vor marca, pariu cu o cota relativ atractiva, de 1.75 (asa cum Fortuna ne ofera). Mult noroc!