Union Berlin - Nurnberg, meci interesant în Bundesliga 2 !

Union Berlin

thumb_58cf29d1b2476_1489971665.jpg
Impresionanta victorie (2-1) in fata celor de la St. Pauli face ca acestia sa fie in forma buna si sa obtina a 5-a victorie consecutiva in campionat si sunt la doar doua puncte in spatele primei clasate, VFB Stuttgart.

Cu toate ca nu i-au invins niciodata pe cei de la Nurnberg, gazdele au cea mai buna oportunitate de a urca pe prima pozitie a clasamentului in aceasta seara.

Sunt favoriti in castigarea acestui meci, deoarece practica cel mai bun fotbal al lor de pana acum si doresc promovarea in prima liga germana. L-au achizitionat pe atacantul Sebastian Polter de la QPR, acesta marcand pentru Union 13 goluri in 2017 si este foarte posibil sa fructifice orice ocazie.

Nurnberg

thumb_58cf29ded24a8_1489971678.jpg
Oaspetii au fost una dintre cele mai periculoase echipe din Bundesliga 2, deoarece detineau cel mai bun record in deplasare. "Clubul" a reusit sa castige weekend-ul trecut pe teren propriu impotriva celor de la Arminia Bielefeld (1-0).

Acestia au inceput anul fara cel mai bun marcator, Guido Burgstaller care a marcat 14 goluri in 16 meciuri, dar a plecat la Schalke in luna ianuarie, iar absenta lui se resimte, deoarece nici un alt jucator nu a reusit nici macar jumatate din performanta acestuia.

Echipe probabile:

Union Berlin: Mesenhöler – Pogatetz, Parensen, Trimmel, Leistner, Kreilach, Kroos, Fürstner, Hedlund, Polter, Skrzybski

Nurnberg: Schäfer – Margreitter, Brečko, Bulthuis, Lippert, Löwen, Kempe, Petrak, Möhwald, Ishak, Salli


Pont: Victorie Union Berlin @ 1.77