Va continua forma de exceptie a lui Cavani si in meciul cu Bordeaux?

Acum, la final de sezon, Edinson Cavani traverseaza o perioada excelenta. In cazul in care nu ai urmarit campionatul Frantei, trebuie sa stii ca acesta a reusit sa inscrie nu mai putin de 5 goluri in ultimele 3 meciuri. Dintre acestea, 3 au fost inscrise doar in meciul cu Ajaccio din etapa trecuta. Dar in etapa aceasta, parizienii vor avea un adversar mai dificil: Bordeaux.

 

Intr-adevar, rezultatele celor de la Bordeaux in acest an nu au fost dintre cele mai bune, dar echipa, totusi, vine dupa o serie de doua victorii consecutive. Cota lui PSG este una buna, de peste 1,5 la majoritatea caselor de pariuri, insa trebuie sa tii cont de un lucru inainte de a miza pe victoria lor in urmatorul meci.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Bordeaux

5.20

5.40

4.70

5.15

5.00

PSG

1.571

1.60

1.66

1.62

1.65

 

Dupa ce a fost eliminata din Champions League (competitie in care s-a demonstrat ca PSG, desi nu are rival in Franta, cu greu poate face fata gigantilor din marile campionate europene), parizienii au fost infranti de cele mai mari rivale din Ligue 1: AS Monaco si Lyon. Ambele au reusit sa inscrie cate doua goluri echipei lui Laurent Blanc si au demonstrat ca o aparare organizata poate pune mari probleme atacului de zeci de milioane de euro al echipei din capitala tarii.

 

Poti miza pe faptul ca Edinson Cavani va inscrie in acest meci, insa nu trebuie sa uiti de faptul ca Zlatan Ibrahimovic a inscris 3 dintre ultimele 5 goluri ale lui PSG impotriva lui Bordeaux. Meciul se va juca miercuri seara, 11 mai, de la ora 21:30.