Vei fi recompensat cu 50 Kčpentru a juca la Esports doar daca iti vei verifica contul

In ultima perioada, sporturile electronice, cunoscute sub numele de Esports, incep sa fie apreciate si in Čeština de tot mai multi utilizatori. Un rol mare aici il au si casele de pariuri, care au introdus acest sport pentru a fi pariat. Una dintre aceste case este Maxbet, care iti propune sa plasezi pariuri pe Esports gratis, facand ea cinste cu miza. Pentru ca asta sa fie posibil nu trebuie decat sa iti verifici contul.

5d6291c6aa1c3_1566740934.jpg
Ce trebuie sa fac?

Promotia este disponibila pana la data de 31 octombrie 2019, la aceasta fiind eligibili cei care nu si-au verificat contul inca la Maxbet. Pentru a face asta acceseaza sectiunea “Profilul meu”, subsectiunea “Verificare”, dupa care ai optiunea de a adauga documentele necesare procesului de verificare. Acestea sunt: cartea de identitate (sau pasaportul), precum si dovada adresei, ce trebuie sa includa strada, numarul strazii, orasul si codul postal. Documentele le poti trimite direct pe mailul lor sau prin live chat.

Despre recompensa

Verifica-ti contul si obtine 50 Kčgratis la Esports imediat dupa ce verificarea a fost confirmata de catre unul din operatori. Pentru asta trebuie sa iti accesezi contul, sectiunea „Bonusuri disponibile”, iar in sectiunea „Cod bonus” introdu codul „50ESPORTS”. Bonusul se poate utiliza atat pre-live, cat si live, dar doar in sectiunea „E-sports” in termen de 30 zile din momentul revendicarii. Cota minima a unui pariu este 1.9, iar cea maxima 20.0. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.4. 

Pariurile cu o miza mai mare de 10 lei nu vor fi luate in calcul. Rulajul trebuie efectuat de 10 ori. Suma maxima care poate fi retrasa in urma efectuarii rulajului este 250 lei. Pentru a putea retrage castigurile trebuie sa efectuezi o depunere de minim 100 lei. Atentie, in orice moment poate fi activ un singur bonus.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Maxbet de aici pana pe 31 octombrie
  • Acceseaza-ti contul si verifica-ti identitatea trimitand o copie de buletin, dar si o dovada a adresei
  • Dupa verificare introdu codul „50ESPORTS” in casuta „Cod Bonus” din rubrica „Bonusuri disponibile”
  • Bonusul poate fi utilizat doar pe E-sports
  • Acesta trebuie rulat de 10 ori in termen de 30 zile de la revendicare pe o cota minima de 1.9 si cu o miza maxima de 10 lei, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.4
  • Pentru a retrage castigurile efectueaza o depunere de minim 100 lei

Castiga fara nicio investitie