Top Oferte Bonus Pariu Șansă 2022

Iti rezentam pe aceasta pagina lista actualizata la zi cu casele de pariuri care ofera clientilor sai oferte de tip Pariu Sansa. 

0 bonusuri
Promotie incheiata

Introducere

Pentru a avea succes in zilele noastre nu este suficient ca o casa de pariuri sa beneficieze doar de o oferta bogata. Pe langa asta, pariorii mai sunt atrasi si de bonusuri de inregistrare mari, care sa aiba conditii simple de rulaj. 

Un rol foarte important il joaca insa promotiile. Pentru a-I atrage pe pariori este bine ca fiecare casa de pariuri sa ofere cateva promotii pe saptamana pentru pariuri sportive.

 Una dintre cele mai atractive promotii a unei case de pariuri o reprezinta pariul sansa. 

Ce inseamna pariu sansa?

Promotia a fost mai intai intalnita la agentiile de pariuri  stradale, dupa care, incet-incet, au adoptat-o si casele online de pariuri. 

Cu ajutorul pariului sansa poti castiga chiar daca un eveniment plasat pe biletul tau este pierzator. Pentru asta trebuie insa ca biletul sa indeplineasca anumite conditii. Oricine poate beneficia de promotie, fie el client nou sau deja existent.

Atentie insa, daca un pronostic primeste cota 1.00 din orice motiv, acesta nu va fi luat in considerare la numaratoare in vederea acordarii pariului sansa. Cu alte cuvinte, daca ai numarul minim de evenimente pe bilet, iar la unul ti se acorda cota 1.00, nu vei mai fi eligibil la promotie. La unele case chiar intregul bilet nu va fi luat in considerare. De asemenea, nu se iau in considerare la promotie biletele tip sistem. 

Castigul acordat unui bilet la care un singur eveniment a fost pierzator difera de la o casa la alta. La unele case de pariuri online ti se poate returna miza, pe cand la altele ti se acorda un procent din castigul total. Exista si o casa la care rambursarea reprezinta miza inmultita de un numar de ori, in functie de cota totala.

Termeni si conditii pentru bonus pariu sansa

Pentru a fi sigur ca biletul tau beneficiaza de pariul sansa trebuie verificate conditiile acelei case de pariuri. Acestea variaza in functie de casa, in general cota minima, miza minima si numarul minim de selectii fiind cele care difera. 

O cota minima des intalnita a unei selectii pentru o astfel de promotie este 1.4. Sunt si case ce accepta cote mai mici pe eveniment, insa si altele care cer cote mai mari. 

Cum sa beneficiezi de un bonus pariu sansa

Cu o singura exceptie, pe care o vom dezvalui mai jos, in fiecare zi poti beneficia de un bonus pariu sansa la casele de pariuri ce ofera aceasta promotie. De asemenea, nu trebuie sa te inscrii nicaieri pentru a-l putea primi. In cele ce urmeaza iti vom arata pas cu pas cum poti avea ocazia de a obtine un bonus pariu sansa. 

Pas 1: Observa conditiile in care se va acorda pariul sansa

In sectiunea de promotii a unei case de pariuri vei gasi aceasta oferta. Tot acolo vei gasi si termenii si conditiile ce trebuie respectate pentru a putea primi un astfel de bonus. Asigura-te ca le citesti cu atentie inainte sa plasezi primul tau bilet eligibil la pariul sansa.

Pas 2: Plaseaza pariurile pe bilet 

Dupa ce ai citit cu atentie regulile, incepe sa alcatuiesti biletul care sa respecte conditiile. Eventual, plaseaza o selectie mai mult decat numarul minim de meciuri acceptate pe bilet pentru pariul sansa, pentru a fi in continuare eligibil la promotie daca una dintre selectii va primi cota 1.00. Asta este valabil in special daca pe bilet se regasesc pariuri din tenis sau pariuri tip DNB (draw no bet).

Beneficiile bonusului pariu sansa

 • Cel mai mare beneficiu al acestui tip de pariu consta in faptul ca nu vei mai avea atat de multe emotii in cazul in care mai ai un singur eveniment pe bilet, iar toate celelalte sunt castigatoare.

 •  De-a lungul carierei tale de parior cu siguranta ai avut cel putin un moment in care biletul tau a fost necastigator din cauza unui singur eveniment. Daca ai mai avut “norocul” si ca acel eveniment sa aiba cota cea mai mica, nu vrem sa stim vocabularul pe care l-ai folosit la aflarea rezultatului. 

 • Cu pariul sansa nu se va mai intampla acest lucru. Sigur, parerea de rau ca biletul nu a fost castigator nu are cum sa nu isi faca aparitia. Cuvintele folosite de tine la aflarea rezultatelor vor fi insa ceva mai blande, iar starea de spirit ceva mai buna.

 • Un alt avantaj al acestui tip de pariu este acela ca la majoritatea caselor de pariuri poti beneficia de el in fiecare zi. Astfel, nu trebuie sa astepti cateva zile sau mai mult de o saptamana pana sa plasezi din nou un asemenea bilet fara riscul de a ramane “descoperit”. 

Cum se calculeaza eventualul castig la un pariu sansa

Esti curios sa calculezi dinainte ce rambursare ti se va acorda in cazul unui eveniment necastigator pe bilet? 

 • La casele de pariuri online ce ramburseaza intreaga miza in cazul unui pariu pierdut lucrurile sunt clare. 

 • La cele care iti ofera un anumit procent din castigul total incearca sa calculezi care ar putea fi rambursarea minima si care ar fi rambursarea maxima de care te vei bucura. Asta se face prin inmultirea cotelor si a mizei. Trebuie sa spunem ca in momentul acordarii rambursarii procentuale nu se ia in calcul cota evenimentului ce a facut ca biletul sa fie necastigator.

Cum sa alegi cele mai bune case de pariuri care beneficiaza de pariul sansa

Daca doresti sa profiti din plin de acest tip de promotie alege sa joci astfel de bilete la case de pariuri care prezinta cele mai avantajoase conditii pentru returnarea mizei. 

In cele ce urmeaza iti vom oferi cateva hinturi, in functie de care te vei putea decide care e cea mai buna casa la care merita sa joci pentru a beneficia de bonusul pariu sansa.

Cota minima

Un factor esential il constituie cota minima a fiecarui eveniment de pe bilet. Ideala ar fi o cota minima cat mai mica posibil.

Miza minima si maxima

Casele de pariuri care iti ramburseaza intreaga miza este oarecum normal sa impuna o miza maxima a sumei rambursate. Sincer insa, nu vedem rostul impunerii unei mize minime. De cealalta parte, casele ce acorda un anumit procent din castigul total nu impun o miza minima sau maxima. Ce varianta vei alege?   

Numar de evenimente pe bilet

In ceea ce priveste numarul evenimentelor de pe bilet, exista case care iti ofera bonusul daca plasezi 4 sau 5 evenimente pe bilet. Pe de alta parte, sunt si case la care numarul evenimentelor minime de pe bilet este 11. 

Bonus pariu sansa la case de pariuri online

Baumbet - Nimeni nu pierde la un meci

Aceasta promotie iti ramburseaza miza sub forma unui pariu gratuit, in limita a 300 lei, in cazul unei singure selectii necastigatoare. 

Pentru asta trebuie ca pe biletul tau sa se regaseasca exact 4 evenimente din fotbal. De mentionat ca pariurile pe fotbalul virtual nu sunt eligibile la promotie.  

 • Cota minima a fiecarei selectii trebuie sa fie 1.65, miza minima a biletului fiind 20 lei. La promotie se califica doar selectii din Campionatul European, Champions League, Europa League, Conference League, Liga I (Čeština), Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Serie A (Italia) si Ligue 1 (Franta).

 • Miza totala care ti se poate returna intr-o zi este 300 lei. Nu va fi luat in calcul niciun bilet la care s-a folosit optiunea Cash Out. De asemenea, daca minim o selectie are cota 1.00 biletul nu se mai ia in considerare la promotie.

Clientii eligibili vor primi prin e-mail codul unic al freebetului, pe care vor trebui sa-l activeze din contul lor pentru a primi valoarea lui. Freebetul trebuie folosit, iar pariurile stabilite in termen de 3 zile de la creditare.  

Betano - Pierdere la limita

In cazul in care vei pierde un singur pariu de pe bilet, la Betano ai ocazia de a primi inapoi 100 lei cash, fara conditii de rulaj. 

 • Biletul trebuie sa aiba minim 5 selectii si maxim 10, cota minima a fiecareia fiind 1.65. 

Sunt acceptate pe bilet doar evenimente din fotbal si baschet.

 • La fotbal, competitiile eligibile sunt: Campionatul European, Copa America, Champions League, Europa League, Conference League, Premier League, Liga I, La Liga, Serie A, Bundesliga si Ligue 1. 

 • Pentru baschet se iau in considerare evenimentele din NBA, Euroliga, Eurobasket si campionatul Spaniei. Pietele eligibile sunt: Rezultat final, Total goluri peste/sub, ambele inscriu (fotbal), respectiv castigator, Handicap, Total puncte in meci peste/sub (baschet).

Oferta nu mai este valabila daca biletul are un eveniment care este omologat cu o cota de 1.00. Pariurile trebuie plasate inainte de inceperea evenimentului (pre-live). Oferta nu se aplica pariurilor plasate pe meciuri cu marja 0%.

Casa Pariurilor - Pariul sansa

 • La Casa Pariurilor vei putea beneficia de o rambursare de 10% din castigul total impartit la cota evenimentului pierdut. Pentru asta biletul trebuie sa aiba minim 11 evenimente, cota minima a fiecaruia fiind 1.3. 

Pariurile pot fi plasate din orice sport. Nu sunt eligibile la promotie biletele cu selectii din promotia “Oferta Plus” sau “Meciul zilei”.

Favbet - Pariu sansa

 • Pentru a se califica la pariul sansa, un bilet trebuie sa contina 11 evenimente, indiferent de sport. Cota minima a fiecarui eveniment este 1.3.

 Daca te va scoate un singur meci de pe bilet, vei primi 15% din castigul potential impartit la cota evenimentului pierzator, sub forma de cash. Sunt eligibile atat bilete cu pariuri live, pre-live, dar si combinate (pre-live+live).

Get’s Bet - Pariu sansa 5 

La Get’s Bet ti se va rambursa intreaga miza, in limita a 200 lei, sub forma de pariu gratuit, in cazul unei selectii necastigatoare pe bilet. 

 • Pentru ca asta sa se intample biletul trebuie sa aiba cel putin 5 selectii, o miza minima de 20 lei, iar cota minima a unei selectii sa fie 1.35. 

Poti profita de oferta o singura data pe zi. Poti plasa evenimente pre-live, indiferent de sport. Freebetul este valabil timp de doua zile de la primirea acestuia, putand fi plasat simplu sau pe bilet multiplu, cota minima a fiecarei selectii fiind 1.5.

Mozzart - Ratezi si castigi

In cazul unei singure selectii necastigatoare pe bilet, casa de pariuri Mozzart iti poate oferi o rambursare echivalenta cu miza inmultita de 100 ori. 

 • Prima conditie pentru ca asta sa se intample este ca biletul sa contina minim 4 selectii, indiferent de sport.

 • Apoi, cota minima totala a selectiilor castigatoare de pe bilet sa fie  de minim 29.0. 

 • Astfel, in cazul in care cota totala fara selectia necastigatoare este cuprinsa intre 29.01 si 59.0 ti se va rambursa miza. 

 • Daca ai cota de pe bilet  este cuprinsa intre 59.01 si 99.0 vei castiga de doua ori miza. 

 • Daca aceasta este cuprinsa intre 99.01 si 499.0 vei primi de 5 ori miza.

 •  In cazul in care cota este cuprinsa intre 499.01 si 999.0 vei primi de 10 ori miza plasata pe bilet.

 •  In fine, in cazul in care cota totala fara selectia necastigatoare va depasi 999.0 vei lua de 100 ori miza (miza*100).

Netbet - Bilet asigurat

 • Si casa de pariuri Netbet beneficiaza de acest tip de promotie, aceasta putandu-ti returna intreaga miza sub forma de freebet, pana la 50 lei, in cazul unei selectii pierdute pe bilet. 

 • Selectiile trebuie sa fie doar din fotbal, in numar minim de 5. Cota minima a fiecarei selectii este 1.4, iar miza minima 20 lei. 

Pariurile din sectiunea “Netbet Special - Cote marite” nu se califica la promotie. 

Pariurile pot fi live sau pre-live. Freebetul poate fi incasat o singura data pe saptamana. Dupa ce biletul este finalizat iti va aparea o fereastra tip pop-up, in care trebuie sa apesi butonul “Accept” daca doresti sa iei freebetul. 

In termen de 48 ore de la validarea biletului se va acorda freebetul, acesta putand fi plasat pe orice sport si competitie. Spre deosebire de ofertele celorlalte case de pariuri pentru acest tip de promotie, aici freebetul nu poate fi plasat pe orice sport. 

Il vei putea plasa doar pe competitii din baschet, la o cota minima de 2.00. 

In cazul in care preferi un bilet cu mai multe selectii, cota minima a fiecareia trebuie sa fie 2.00.

Fortuna – Lucky Loser

 • Cota totală a biletului să fie mai mare sau egală cu 100. 

 • Cota minimă a fiecărui eveniment să fie 1.20, iar cea maximă 4.00

 • Pe bilet să se regăsească minim 5 evenimente

 • Un singur meci de pe bilet să fie pierdut

 • Daca pe biletul tău Lucky Loser vei avea un singur eveniment pierdut, ți se va returna în contul  de joc o sumă egală cu de 5 ori miza plasată.


Intrebari comune si reaspunsuri (FAQ)

❓Ce inseamna pariu sansa?

Casele de pariuri care prezinta promotia “Pariu sansa” ofera ocazia utilizatorilor de a nu pleca dupa un bilet pierzator “cu mana goala”. Acestea ofera un castig in cazul in care pierzi un singur meci de pe bilet. Trebuie doar respectate niste conditii de miza minima pe bilet, o anume cota minima si totala si un anumit numar de meciuri pe bilet. 

❓Fiecare casa de pariuri online beneficiaza de pariul sansa?

Nu toate casele de pariuri online ofera promotia  “pariu sansa” sau una echivalenta. Vorbim aici despre casele de pariuri Baumbet, Betano, Casa Pariurilor, Favbet, Get’s Bet, Mozzart, Fortuna si Netbet, care iti dau sansa de a obtine totusi un castig chiar daca pierzi un meci pe bilet.

❓Pot obtine bonusul daca pariez de pe mobil?

Sigur ca da. O mare parte a promotiilor caselor de pariuri este disponibila atat de pe desktop, cat si de pe un dispozitiv mobil. Aici includem si acest tip de promotie, pariul sansa. 

❓Pot sa iau bonusul daca nu am 18 ani impliniti?

Nu numai ca nu poti obtine bonusul in cazul in care esti minor, insa nici macar nu ai voie sa iti creezi un cont la vreo casa de pariuri online. De asemenea, nu poti paria in vreo agentie de pariuri stradala. 

Bonusuri pe categorii

Tipuri de bonusuri: Bonusuri fără depunere | Bonusuri de bun venit | Cashback | Cote Marite 

Conditii bonusuri: Bonus de ziua ta | Bonus Pariu Șansă | Bonus Dublu | Plata anticipata | Extrageri

Postat de: