Fortaleza - Flamengo: Predictii fotbal Serie A Brasileirao

Flamengo trebuie sa joace un fotbal exemplar pentru a pleca cu toate punctele

Joi seara, de la ora 02:00, pe Estadio Placido Aderaldo Castelo, Fortaleza primeste vizita lui Flamengo, in etapa cu numarul 26 din prima liga de fotbal din Brazilia.

Fortaleza: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Fortaleza nu se poate lauda cu cifre incredibile, ci a fost mereu o echipa de pluton, fara sa-si permita sa tina pasul cu echipele de top. Fiind in cursa directa pentru evitarea retrogradarii, fiecare punct pierdut cantareste enorm si poate echivala cu trimiterea din nou in Serie B. Pentru moment se afla pe locul 15, cu 28 de puncte, cu trei lungimi mai multe decat CSA; prima echipa care se afla sub linia rosie. Putea sa fie la o distanta mai mare, dar in runda anterioara cu greu s-a putut mentine pe linia de plutire. Pana la urma un penalty impotriva ei a facut diferenta, 0-1 fiind scorul cu Vasco da Gama.

  • Echipa probabila: Boeck – Tinga, Quintero, Paulao, Carlinhos – Edinho, Felipe, Jackson, Osvaldo – Luis, Paulista

Flamengo: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Flamengo este pe val si cu un nou succes se duce tot mai aproape de titlu. Ocupa prima pozitie si mai mult decat atat, are 58 de puncte, cu opt peste Palmeiras, principala rivala din campionat. Neinvinsa de doua luni si jumatate, a reintrat in linia victoriilor, bifand al treilea succes consecutiv pe care il castiga in Serie A. Cel mai recent meci a fost cu Atletico Paranaense, unde nu s-a vazut deloc postura de echipa vizitatoare. Drept pentru care, s-a impus cu 2-0, ambele goluri i-au apartinut lui Bruno Henrique, unul dintre cei mai constanti jucatori si omul care a dat patru goluri in ultimele patru meciuri oficiale.

  • Echipa probabila: Alves – Lucas, Caio, Mari, Rene – Arao – Ribeiro, Gerson, Vitinho – Reinier, Gabriel 

Fortaleza - Flamengo: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Flamengo a reusit ca in turul campionatului sa isi arate suprematia, asa cum astept sa o faca din nou. Sigur nu o sa mai fie atat de usor, gazdele au si ele nevoie de succes pentru a se mentine deasupra zonei rosii. Astfel, n-as exclude ca echipa gazda sa inscrie si ea sau sa traga de rezultat, dar pana la urma diferenta de valoare este evidenta.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 1 / 44
Calcul:
-439 Kč
ROI:
-4.0 %
Pariuri:
2601 / 56 / 1628
Calcul:
-13 055 Kč
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 110
65 / 1 / 44
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4295
2601 / 56 / 1628
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Flamengo castiga
Comentarii