Francesca Jones – Monica Niculescu: pronosticuri Tenis Australian Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Jones vs. Niculescu.

Luni, 11/01/2021, nu mai devreme de ora 08:00, Francesca Jones si Monica Niculescu vor juca in faza calificarilor turneului WTA de la Australian Open (Dubai, Emiratele Arabe, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 4.20 @ Francesca Jones vs. 1.19 @ Monica Niculescu!

FRANCESCA JONES (#241 WTA)

Are doar douazeci de ani, a fost cel mai sus a 31-a in lume la nivel de junioare si a impresionat la acest nivel mai ales in competitiile de dublu – semifinalista la Roland Garros la nivel de junioare! Oarecum atipic pentru o tenismena care vine din Regatul Unit, este “zgurista” la baza si pe aceasta suprafata lenta a obtinut singurele titluri de nivel ITF – cinci la numar. Trece prin cea mai buna perioada a carierei, locul ocupat in prezent reprezenant asa-zisul “career best” al Francescai Jones (dreptace).

  • VICTORII Jones vs. Niculescu: nu au jucat

MONICA NICULESCU (#144 WTA)

A ajuns si ea la treizeci si trei de ani si parca o stim de-o viata in tenisul de mare anvergura, mai ales in competitiile de dublu acolo unde a adunat de-a lungul carierei noua titluri si nu mai putin de saptesprezece finale, fiind cel mai sus a 11-a in lume in ierarhia mondiala de dublu! Masoara in jur de 1,68m si este antrenata de ceva timp de conationalul Calin Ciorbagiu; e usor de recunoscut gratie stilului atipic de joc pe care-l practica – la ea nu exista lovitura de forehand, ci un slice agresiv cu care mai mereu “ingroapa” mingile si-si sacaie adversarele.

  • VICTORII Niculescu vs. Jones: nu au jucat

Francesca Jones – Monica Niculescu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata deoarece britanica – desi o necunoscuta pentru multi dintre fanii tenisului – este o jucatoare agresiva care a capatat multa incredere gratie rezultatelor obtinute pe finalul sezonului precedent: sfert-finalista la Prague Open, semifinalista la Tarvisio ITF, sfert-finalista la Zagreb ITF, semifinalista la Istanbul ITF (versus Vera Zvonareva), plus alte doua meciuri bune pe care le-a facut in urma cu aproximativ doar doua saptamani in cadrul “Battle of the Brits” cu mult mai cunoscuta Heather Watson printre altele. Francesca Jones nu este o tenismena cu alonja si nu poseda un serviciu de speriat, dar impresioneaza prin agresivitate pe parte de retur si lovituri puternice trimise atat pe parte de forehand, cat si pe parte de rever pe care-l executa cu ambele maini si mai mereu cauta lungurile de linie; luand in considerare serviciul usor atacabil al Monicai Niculescu, mai mult ca sigur jucatoarea din Marea Britanie va fi capabila sa-si procure destul de multe oportunitati de break.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 4 / 46
Calcul:
-1 071 Kč
ROI:
-11.3 %
Pariuri:
1079 / 84 / 844
Calcul:
-7 308 Kč
ROI:
-3.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 96
45 / 4 / 46
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2013
1079 / 84 / 844
Calcul
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi