Galan Riveros – Carballes Baena: pronosticuri Tenis Lima Challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Galan Riveros vs. Carballes Baena.

Vineri, 27/11/2020, nu mai devreme de ora 17:00, Daniel Elahi Galan Riveros si Roberto Carballes Baena vor juca in faza sferturilor de finala ale turneului ATP Challenger Tour de la Lima (Peru, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.70 @ Galan Riveros vs. 2.07 @ Carballes Baena!

GALAN RIVEROS (#129 ATP)

Are douazeci si patru de ani si s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in faza sferturilor de finala de la Lima challenger; daca la editia precedenta a cedat clar duelul cu argentinianul Facundo Bagnis (4-6 2-6), iata-l acum pe columbian ca porneste din postura de favorit conform cotelor oferite de bookmakeri, dar si gratie evolutiilor pe care le-a avut pana acum la turneul peruan tenismenul nascut la Bucaramanga si stabilit in prezent la Bogota, dupa cum urmeaza: i-a eliminat fara drept de apel in precedentele doua runde pe sud-americanul Agustin Velotti (6-3 6-1), respectiv ibericul Inigo Cervantes (6-3 6-2).

  • VICTORII Galan Riveros vs. Carballes Baena: 7-5 6-3 (L’Aquila challenger, 2018, zgura)

CARBALLES BAENA (#102 ATP)

Va reveni in prima suta mondiala doar in cazul in care va ajunge macar in finala turneului ATP Challenger Tour de la Lima; chiar daca a pornit competitia din postura de cap de serie numarul doi, ibericul nu este cotat favorit in fata unui Galan Riveros care in sezonul regulat a ajuns pana in turul al treilea pe zgura de la Roland Garros! De altfel, spaniolul a intampinat ceva probleme in faza optimilor de finala in disputa cu sud-americanul Renzo Olivo (5-7 6-0 6-4), duel ce a durat aproape trei ore si-n care oponentul argentinian a condus la un moment dat cu scorul de 4-2 in setul decisiv.

  • VICTORII Carballes Baena vs. Galan Riveros: nici o victorie

Galan Riveros – Carballes Baena: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al columbianului pentru simplul fapt ca trece printr-o forma de moment mai buna si a aratat un tenis de o mai mare calitate pana-n aceasta faza a competitiei la Lima challenger! Daniel Galan Riveros masoara in jur de 1,91m si poseda un serviciu bun spre foarte bun, cu lovituri puternic atat de pe forehand, cat si pe parte de rever executat cu ambele maini; poate cel mai important detaliu care-i ofera si un serios “boost” de moral columbianului este faptul ca nu si-a cedat serviciul in cele doua partide in care a fost implicat, spre deosebire de Roberto Carballes Baena care i-a oferit argentinianului Renzo Olivo nu mai putin de sapte oportunitati de break – patru dintre ele fructificate de cel mentionat. Va fi un duel in care Galan Riveros va cauta sa scurteze punctele, iar Carballes Baena sa le prelungeasca!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 6 / 54
Calcul:
-455 Kč
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1022 / 77 / 778
Calcul:
-5 349 Kč
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
71 / 6 / 54
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1878
1022 / 77 / 778
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Galan Riveros

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii