Galan Riveros – Gianluca Mager: pronosticuri Tenis ATP Paris-Bercy

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Galan Riveros vs. Mager.

Sambata, 31/10/2020, nu mai devreme de ora 20:00, Daniel Galan Riveros si Gianluca Mager vor juca in faza calificarilor turneului ATP World Tour de la Paris-Bercy (Franta, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.32 @ Galan Riveros vs. 1.57 @ Gianluca Mager!

GALAN RIVEROS (#132 ATP)

Are doar douazeci si patru de ani, s-a nascut la Bucaramanga si s-a stabilit intre timp la Bogota (Columbia), jucator de mana dreapta ce executa reverul cu doua maini, masoara in jur de 1,91m si este antrenat de Santos Galan! Chiar daca este “zgurist” la baza, in sezonul regulat a avut evolutii apreciate si pe suprafate rapide, calificandu-se pe tabloul principal de la Australian Open, ajungand pana in finala turneului Newport Beach challenger, invingand in cadrul Davis Cup oponenti precum argentinienii Leonardo Mayer sau Juan Ignacio Londero; extra, a ajuns pana in turul al treilea la French Open!

  • VICTORII Galan Riveros vs. Mager: 6-4 7-5 (Guadalajara challenger, 2016, hard outdoor), 4-6 7-5 6-1 (Marbella challenger, 2020, zgura)

GIANLUCA MAGER (#96 ATP)

Va implini peste exact o luna varsta de douazeci si sase de ani, s-a nascut si si-a pastrat resedinta la San Remo (Italia), jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si este antrenat de perechea Valentine Confalonieri & Matteo Civarolo! Este de asemenea “zgurist” la baza, reusind in sezonul regulat prima lui finala de nivel ATP World Tour pe zgura de la Rio de Janeiro (Brazilia). N-a disputat vreo partida pe hard indoor in sezonul regulat si are doar o victorie si patru infrangeri pe hard outdoor.

  • VICTORII Mager vs. Galan Riveros: nici o victorie

Galan Riveros – Gianluca Mager: Cote la pariuri si predictii pariuri

Ultimul meci direct dintre ei s-a “consumat” in urma cu doar doua zile, pe zgura de la Marbella challenger (faza optimilor de finala), iar in continuare o sa va prezint cateva din statisticile partidei in care columbianul s-a impus in set decisiv! Galan Riveros a avut un procentaj de 81% la punctele castigate cu prima minge de serviciu – Gianluca Mager a avut doar 67% | columbianul a expediat sapte asi si a comis o singura dubla greseala – italianul a expediat sase asi si a comis doua duble greseli | sud-americanul a fructificat trei din totalul celor cinci mingi de break – europeanul a fructificat doar o oportunitate de break din totalul celor patru avute la dispozitie, castigand doar 29% puncte pe retur! Acestea fiind spuse, cred ca plusul mare de la serviciu al lui Galan Riveros va face diferenta si azi.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 1 / 50
Calcul:
-806 Kč
ROI:
-7.3 %
Pariuri:
709 / 57 / 542
Calcul:
-4 012 Kč
ROI:
-3.1 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 110
59 / 1 / 50
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1313
709 / 57 / 542
Calcul
ROI: -3.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set Galan Riveros
Comentarii