Getafe – Bilbao: ponturi LaLiga

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 2.30 pentru infruntarea de LaLiga dintre Getafe si Bilbao.

Getafe: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Getafe traverseaza o perioada foarte slaba. Echipa este fara victorie de 5 etape, de la un 1-0 cu Barcelona. Acel succes cu catalanii insa nu a fost confirmat, din pacate pentru fanii madrilenilor. In urmataorele runde, „albastrii” au pierdut cu Granada si Villarreal pe teren propriu. Getafe a mai reusit sa obtina doua puncte in deplasare, dupa o remiza la Valencia (scor 2-2) si una la Eibar (scor 0-0).

In urma ultimelor rezultate, elevii lui Pepe Bordalas a ajuns pe locul 11. Este evident ca ceva nu functioneaza in ofensiva echipei, care a marcat doar 8 goluri in 9 etape.

  • ABSENTI: Cabaco, Maksimovic (probleme medicale)

Bilbao: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Nici Bilbao nu se descurca prea bine, avand la fel de multe puncte precum Getafe. Bascii au alternat victoriile cu infrangerile pana acum si nu au inregistrat inca un rezultat de egalitate. Acum 4 etape, alb-rosii pierdeau la Osasuna cu scorul de 1-0. Pe teren propriu insa, echipa a invins-o pe Sevilla cu scorul de 2-1.

In deplasare, Muniain & co. au dezamagit din nou o runda mai tarziu, pierzand cu 2-1 la Valladolid. Intorsi pe San Mames, cei de la Bilbao au umilit-o pe Betis cu scorul de 4-0.

  • ABSENTI: Ezkieta, Ibai, Kodro, Nolaskoain, de Marcos (probleme medicale)

Getafe vs Bilbao: Cote la pariuri şi pronostic

Bilbao nu reuseste sa obtina rezultate pozitive in deplasare, insa astazi adversarul este la indemana. Getafe a aratat rau pana acum, iar Pepe Bordalas trebuie sa schimbe ceva pentru duelul din aceasta dupa-amiaza.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
24 / 0 / 34
Calcul:
-1 806 Kč
ROI:
-31.1 %
Pariuri:
960 / 14 / 679
Calcul:
-7 132 Kč
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
24 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1661
960 / 14 / 679
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marcheaza
Comentarii