Golden State Warriors – Portland Trail Blazers: pronosticuri NBA

Expertul Legalbet Paul va recomanda un pronostic de la partida Golden State Warriors - Portland Trail Blazers, din NBA.

Marti dimineata, de la ora 05:30, in “Chase Center” din San Francisco, avem partida Golden State Warriors - Portland Trail Blazers, din NBA. Gazdele sunt decimate de accidentari.

GSW - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors au renuntat deja la sansele de play-off, dupa ce s-a confirmat ca Steph Curry va sta pe margine in jur de 3 luni. Si de parca asta n-ar fi fost suficient, Green s-a accidentat si va privi si el cateva partide de pe margine. Russell este incert si, cu atatea absente, s-ar putea sa nu fie fortat. Warriors sunt pe ultimul loc in Vest, cu 1W - 5L, iar ultimul esec a venit contra celor de la Charlotte Hornets, acasa, 87-93. Paschall a pus 25 de puncte, 4 recuperari si 2 pase si pare sa conduca ofensiva in aceste vremuri tulburi. 

Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers sunt la .500, cu trei victorii si trei infrangeri, iar ultima partida a avut parte de un final fabulos. A fost un esec, 128-129, pe teren propriu, cu Philadelphia 76ers, dar infrangerea a venit pe ultima aruncare, de 3p, a lui Korkmaz, cand mai erau 2 secunde pe ceas. Simons ii adusese pe cei de la Portland in avantaj la precedenta actiune, tot cu o aruncare de la distanta. Lillard a terminat partida cu 33 de puncte, 9 pase si 5 recuperari, iar Hood a contribuit cu 25 de puncte, 2 recuperari si o pasa, 9/11 din actiune.

GSW - Portland Trail Blazers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Va fi dificil sa nu mergem impotriva celor de la Warriors in urmatoarea perioada, mai ales contra unor adversari ce clar trag la play-off. Singura problema a oaspetilor este pivotul, in conditiile in care si Whiteside e trecut ca incert. Dar GSW n-au pe acea pozitie un marcator, un jucator capabil sa domine sub panou. Handicapul mi se pare potrivit si poate sa iasa usor.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 11
Calcul:
-354 Kč
ROI:
-16.9 %
Pariuri:
1301 / 45 / 937
Calcul:
-185 Kč
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
10 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 2287
1301 / 45 / 937
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Portland Trail Blazers -6,5 HA

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii