Goncalo Oliveira – Kevin King: pronosticuri Tenis ATP Delray Beach

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Oliveira vs. King.

Miercuri, 06/01/2021, nu mai devreme de ora 21:00, Goncalo Oliveira si Kevin King vor juca in faza calificarilor turneului ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.25 @ Goncalo Oliveira vs. 1.30 @ Kevin King!

GONCALO OLIVEIRA (#289 ATP)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de douazeci si sase de ani, s-a nascut la Porto (Portugalia) si s-a stabilit ulterior la Alvor (Portugalia), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si este antrenat de Abilio Oliveira! Daca la simplu n-a urcat niciodata mai sus de a 194-a pozitie, la dublu portughezul se descurca mai bine si este al 84-lea in lume, reusind sa castige in sezonul precedent trei turnee ATP Challenger Tour la dublu. In primul meci din faza calificarilor de la ATP Delray Beach a trecut in set decisiv de tanarul canadian Liam Draxl (3-6 6-3 6-2).

  • VICTORII Oliveira vs. King: nici o victorie

KEVIN KING (#304 ATP)

Are douazeci si noua de ani si ceva mai multa experienta in competitiile de simplu si in general pe o suprafata rapida precum hardul outdoor; s-a nascut si e stabilit la Atlanta (Statele Unite), este de asemenea jucator de mana stanga si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si nu beneficiaza momentan de suportul vreunui antrenor! Cel mai sus in clasament a fost al 162-lea in lume, iar in partida de debut din calificarile ATP Delray Beach a trecut fara prea mari probleme de zimbabwezul Benjamin Lock (6-2 6-3) dupa putin peste o ora de joc.

  • VICTORII King vs. Oliveira: 6-1 6-2 (Monterrey challenger, 2020, hard outdoor)

Goncalo Oliveira – Kevin King: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes in minim de seturi al favoritului pentru simplul fapt ca suprafata de joc il avantajeaza, serveste mai bine si poseda loviturile mai puternice; portughezul a stat pe teren aproape doua ore in meciul cu Liam Draxl, timp in care i-a oferit acestuia sapte oportunitati de break (in primele doua seturi a fost mai mereu sub presiune, iar in decisiv adversarul canadian a cedat psihic si fizic). Kevin King a servit bine in partida cu Benjamin Lock, cedandu-si serviciul o singura data! Ca fapt divers, pentru ca este destul de recent, luand la analizat singurul meci direct dintre portughez si american, disputat tot pe hard outdoor ca si-n cazul de fata, observam ca pe atunci tenismenul din Statele Unite expedia opt asi (zero portughezul), avea un procentaj de 81% la punctele castigate cu prima minge de serviciu (57% portughezul), fructifica patru dintr-un total de sapte mingi de break (portughezul nu a realizat break-ul).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 6 / 54
Calcul:
-455 Kč
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1022 / 77 / 778
Calcul:
-5 349 Kč
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
71 / 6 / 54
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1878
1022 / 77 / 778
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Kevin King

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii