Hellas Verona – Benevento: pontul zilei Serie A

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 1.63.

Hellas Verona  şi Genoa se vor întâlni luni, 2 noiembrie, de la 21.45, în runda cu numărul 6 din Serie A. Meciul se va  disputa pe stadionul Marc'Antonio Bentegodi şi va fi arbitrat de Juan Luca Sacchi.

Verona: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Verona se află pe poziţia a 8 a în clasamentul din Seria A, cu opt puncte. Gazdele vin după un egal surprinzător, 1-1 chiar pe terenul campioanei în exerciţiu din Serie A, Juventus Torino, golul fiind reuşit de Andrea Favilli.

Bennasi,Cetin,Danzi, Di Carmine, Faraoni, Favilli, Ruegg şi Veloso nu pot juca din cauza unor probleme medicale, iar Ceccherini şi Lovato sunt incerţi.

Formaţia probabilă (3-4-2-1): Silvestri- Magnani, Dawidowicz, Empereur- Lazovic, Tameze, Vieira, Dimarco- Barak, Zaccagni- Kalinic.Antrenor:Ivan Juric.

Benevento: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Benevento ocupă locul 13 cu 6 puncte acumulate şi în runda anterioară a cedat acasă, scor 1-2 în faţa celor de la Napoli. La gazde sunt incerţi Barba şi Iago Falque, antrenorul Filippo Inzaghi urmând să îi folosească doar dacă vor fi 100% apţi.

Formaţia probabilă (4-3-2-1): Montipò- Maggio, Glik, Caldirola, Letizia- Ioniţă, Schiattarella, Dabo- R. Insigne, Caprari- Lapadula. Antrenor: Filippo Inzaghi

Hellas Verona - Benevento: Cote la pariuri şi pronostic

Verona şi Benevento au obţinut câte două succese şi un meci s-a terminate egal, dacă ne uităm doar la ultimele 5 meciuri directe, fie că a fost vorba de Serie A sau Serie B.Gazdele au primit doar două goluri în meciurile de până acum, fiind din acest punct de vedere echipa cu cea mai sigură defensivă din campionatul italian, iar Benevento a marcat şi a primit gol în 4 din cele 5 meciuri de până acum, vă recomand să jucaţi ca vor puncta ambele grupări în meciul de pe Marc'Antonio Bentegodi.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 31
Calcul:
-532 Kč
ROI:
-10.2 %
Pariuri:
699 / 6 / 679
Calcul:
-6 701 Kč
ROI:
-4.8 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 52
21 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1385
699 / 6 / 679
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
GG (marchează ambele)
Comentarii