Herbert/Mahut – Kubot/Melo: pronosticuri Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Herbert/Mahut vs Kubot/Melo.

Astazi (16/11/2019), nu mai devreme de ora 20:00, Pierre Hugues Herbert & Nicolas Mahut si Lukasz Kubot & Marcelo Melo vor juca in semifinalele “Turneului Campionilor” de la Londra (hard indoor).

HERBERT / MAHUT (#8 ATP)

Cu un parcurs perfect in grupa de calificare de la Nitto ATP Finals (trei victorii din trei posibile, fara set cedat), dupa ce in urma cu doar doua saptamani castigau trofeul de la Paris-Bercy fara set cedat, francezii – finalistii en-titre de la “Turneul Campionilor” – pornesc cu prima sansa si astazi! Seriozitatea cu care cei doi trateaza aceasta competitie a fost “testata” in ultimul meci din grupa, atunci cand, desi erau deja calificati, iar adversarii mai aveau nevoie de un singur set castigat pentru a se califica la “brat” in penultimul act, Herbert & Mahut s-au impus in minim de seturi (6-3 7-6 vs. Jean-Julien Rojer & Horia Tecau). In ciuda faptului ca au prins in extremis ultimul loc din elita celor opt echipe calificate, Pierre Hugues & Nicolas au mai invins in grupa perechea numarul unu din lume la ora actuala – Juan Sebastian Cabal & Robert Farah (6-3 7-5), respectiv a treia echipa a lumii: Kevin Krawietz & Andreas Mies (7-5 7-6).

  • VICTORII Herbert/Mahut vs. Kubot/Melo: 6-2 6-4 (Turneul Campionilor, 2018, hard indoor)

KUBOT / MELO (#2 ATP)

De-a lungul ultimelor trei sezoane de cand au hotarat sa formeze un cuplu la dublu, Kubot & Melo n-au “rupt gura targului” pe hard indoor sau pe zgura, ci mai degraba pe suprafetele rapide precum hardul outdoor sau iarba! Desi s-au calificat in semifinale, polonezul si brazilianul nu au impresionat cu nimic in faza grupelor si doar inspiratia de moment din super-tie-break-uri au facut diferenta atat impotriva echipei Ivan Dodig & Filip Polasek (4-6 6-4 10-5), cat si impotriva cuplului Rajeev Ram & Joe Salisbury (6-7 6-4 10-7). Au pierdut fara drept de apel in fata celor care aveau sa castige si grupa, Raven Klaasen & Michael Venus (3-6 4-6), intr-o partida in care nu au realizat nici un break! Consider ca veriga mai slaba din aceasta echipa este in continuare sud-americanul Marcelo Melo, mai ales pe propriul serviciu. Si din ce am vazut, nici Lukasz Kubot nu mai este atat de precis pe parte de retur cum il stiam in trecut.

  • VICTORII Kubot/Melo vs. Herbert/Mahut: 7-5 2-6 6-3 (US Open, 2018, hard outdor), 6-4 6-4 (Vienna, 2019, hard indoor)

Herbert/Mahut – Kubot/Melo: Cote la pariuri si predictii pariuri

Anul trecut in cadrul aceluiasi prestigios turneu, francezii se impuneau fara drept de apel intr-o partida in care nu le ofereau adversarilor nici o minge de break, dar in care fructificau trei dintr-un total de sapte oportunitati de break avute la dispozitie! Practic echipa Kubot/Melo a reusit sa le “fure” francezilor doar opt puncte pe parte de retur. Prevad un scenariu asemanator deoarece si in faza grupelor, polonezul si brazilianul le-a oferit adversarilor – in medie – cam cate sase oportunitati de break, indiferent de numele lor, in totala antiteza cu Herbert/Mahut care si-au procurat nu mai putin de cinsprezece oportunitati de break in meciul cu Cabal/Farah – sapte mingi de break cu Krawietz/Mies – trei cu Rojer/Tecau, iar pe propriul serviciu au fost aproape imposibil de surprins in vreun fel.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
34 / 0 / 36
Calcul:
-1 425 Kč
ROI:
-20.4 %
Pariuri:
684 / 56 / 528
Calcul:
-4 631 Kč
ROI:
-3.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 72
34 / 0 / 36
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1273
684 / 56 / 528
Calcul
ROI: -3.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Herbert & Mahut
Comentarii