Hermmanstadt – Dinamo: pont pentru un meci din Liga 1

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Liga 1, la cota de 1.40.

Meciul Hermannstadt – Dinamo este programat miercuri, 13 ianuarie, la ora 19.00, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș.

Hermannstadt - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa din Sibiu a chinuit Viitorul în primul meci din 2021, dar a revenit acasă fără punct. Formația antrenată de Ruben Albes a condus cu 1-0 la Ovidiu după golul lui Raul Opruț, dar a pierdut cu 2-1. Hermannstadt are doar 15 puncte după 15 etape și se află pe locul 14. Echipa sibiană are o singură victorie pe teren propriu în ultimele 5 partide, 3-2 cu Voluntari. După ce a pierdut mai mulți jucători, Hermannstadt a fost nevoită să aducă mai mulți fotbaliști. Fost atacant în Europa League la Plovdiv, croatul Aralica, fundașul crescut de Valladolid Seydou Issah, dar și favoritul fanilor Petrișor Petrescu sunt achizițiile ultimelor zile. 

Dinamo - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dinamo stă pe un butoi de pulbere. Jucătorii au fost păcăliți din nou de spaniolul Pablo Cortacero și au rămas fără bani din salarii în acest debut de an. Antrenorul Jerry Gane pierde în fiecare zi câte un fotbalist, iar situația la club este foarte grea. Mai mult, fundașii centrali titulari Ante Pulijc și Ricardo Grigore nu vor putea juca din cauza unor accidentări. Un alt fotbalist cu probleme este Juan Camara. Spaniolul dorit de CFR Cluj a revenit mai târziu la antrenamente și nu este pregătit din punct de vedere fizic. Deși Dinamo a pierdut un singur meci, cu CFR Cluj, în ultimele 7 meciuri, situația lui Gane este dificilă. Suporterii au plătit deplasarea la Sibiu și atmosfera este apăsătoare din cauza problemelor financiare.

Hermannstadt – Dinamo Cote la pariuri si ponturi pariuri

Dinamo a avut mereu probleme la Sibiu de la promovarea lui Hermannstadt. Din cele trei partide directe jucate la Sibiu, două s-au încheiat la egalitate, iar ultima s-a terminat 4-2 pentru gazde. Problemele financiare  de la Dinamo se va vedea pe gazon. De aceea, am ales varianta: Victorie Hermannstadt sau egal. Pentru această alegere, Betano oferă o cotă de 1.40.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Čeština. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 4
Calcul:
+558 Kč
ROI:
34.9 %
Pariuri:
177 / 6 / 153
Calcul:
-1 783 Kč
ROI:
-5.3 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
12 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.3 %
Pariuri: 338
177 / 6 / 153
Calcul
ROI: -5.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Hermannstadt sau egal
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde