Houston Rockets – Golden State Warriors: pronosticuri NBA

Expertul Legalbet Paul va recomanda un pronostic de la partida Houston Rockets - Golden State Warriors, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 02:30, in “Toyota Center’, avem meciul Houston Rockets - Golden State Warriors. Oaspetii nu sunt capabili de o alta surpriza, nu?

Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston Rockets au reusit sa-si ia revansa dupa infrangerea rusinoasa de la Miami Heat si au invins, in deplasare, pe Memphis Grizzlies, 107-100. Dar trebuie sa recunoastem, n-a fost un succes facil. Pana pe la mijlocul sfertului 3, cand Rockets au avut un run de 11-0, partida era echilibrata. Cu aceasta victorie, Houston a ajuns la 4W - 3L in clasament. Contra celor de la Memphis, Harden a pus 44 de puncte, 10 recuperari si 6 pase, dar a si pierdut 6 mingi. Si toate de o maniera puerila. Per total, Rockets au avut 17 turnoveruri, cu 3 mai multe decat Grizzlies. Gordon a dat si el 16 puncte, 5 recuperari si o pasa, insa e anuntat incert pentru duelul cu GSW.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

GSW au facut ce nu se astepta foarte multa lume, sa castige, acasa, contra celor de la Portland Trail Blazers. 127-118. A doua victorie in sapte meciuri, un impuls pentru cei tineri din acest roster. Paschall a fost din nou formidabil pe faza ofensiva, cu 34 de puncte si 13 recuperari, reusind si 4/6 de 3p. Primele sale aruncari de la distanta marcate in NBA. Bowman a bifat 19 puncte, 8 pase si 4 recuperari, in timp ce Lee a impresionat cu 18 puncte, 4 recuperari si 3 pase. Ambii au insa “two-way deals”, deci ramane de vazut ce se va intampla cu ei in viitor. Warriors au ajuns de 36 de ori la libere contra celor de la Portland.

Houston Rockets - Golden State Warriors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Mi se pare evident ca exista posibilitatea sa vedem foarte multe aruncari libere la acest meci. Asta daca GSW va continua cu jocul prestat contra celor de la Trail Blazers. A fost o surpriza placuta, insa una datorata si publicului, mereu alaturi de gazde. Sa nu ne asteptam asadar la o performanta asemanatoare. In schimb, sa speram, pe buna dreptate, la multe puncte. Poate ca Warriors au reusit, pentru al doilea meci la rand, sa nu incaseze +120 de puncte, dar a fost mai degraba o intamplare. Cosuri dupa cosuri vom vedea in aceasta disputa.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
16 / 0 / 15
Calcul:
-174 Kč
ROI:
-5.6 %
Pariuri:
1344 / 46 / 984
Calcul:
-1 011 Kč
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 31
16 / 0 / 15
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2381
1344 / 46 / 984
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 233,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi