Houston Rockets - New Orleans Pelicans: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda meciul Houston Rockets - New Orleans Pelicans, din NBA.

Sambata noaptea, de la ora 03:00, in “Toyota Center”, avem partida Houston Rockets - New Orleans Pelicans, din NBA. Reuseste Harden un nou “double-double”?

Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston Rockets vor avea un nou duo in acest sezon, perechea Harden - Westbrook, cei care au fost colegi si la OKC. Ramane de vazut cum isi vor imparti mingea cei doi jucatori, dar debutul de sezon n-a fost senzational, 111-117, acasa, contra celor de la Milwaukee Bucks. Russell a pus 24 de puncte, 16 recuperari si 7 pase, in timp ce Harden a contribuit cu 19 puncte, 14 pase si 7 recuperari. Doar ca “barbosul” a terminat cu 2/13 din actiune. A fost un festival de aruncari de la 3p, asa cum ne obisnuieste Houston, 16/48. 

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans au ajuns deja sa piarda doua partide, insa jocul n-a aratat chiar atat de rau. Cand Zion va reveni pe parchet, atunci NOP va fi mai puternica, mai atletica. Dupa infrangerea cu Toronto Raptors, din deplasare, 122-130, dupa prelungiri, Pelicans au cedat si acasa, 116-123 contra celor de la Dallas Mavericks. Ingram a pus 25 de puncte, 8 recuperari si 3 pase, in timp ce Hart a contribuit cu 16 puncte si 9 recuperari. Ball a avut si el un meci decent, oricum mult mai bun decat primul, cu 15 puncte, 8 recuperari si 5 pase.

Houston Rockets - New Orleans Pelicans: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In stagiunea precedenta, fiecare formatie a castigat de doua ori in deplasare. De remarcat ca-n ambele dispute de acasa ale celor de la Rockets, Harden a pus un “double-double”. Dupa ce a reusit acest lucru si-n primul meci din sezon, nu m-ar mira ca James sa continue pe aceasta linie. Cu siguranta, “barbosul” e putin nervos dupa ce nu i-au reusit aruncarile cu Bucks. NOP e mult mai permisiva, asa ca James va da mai multe puncte. Insa isi va consolida si “relatia” foarte buna avuta cu Capela.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
32 / 0 / 30
Calcul:
-690 Kč
ROI:
-11.1 %
Pariuri:
1275 / 45 / 913
Calcul:
+98 Kč
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 62
32 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2237
1275 / 45 / 913
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Harden “double-double”

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii