Insulele Feroe - Suedia: Predictii preliminarii Euro 2020

Suedia este neinvinsa in jocurile directe cu Insulele Feroe

Joi, 5 septembrie 2019, de la ora 21:45, la Torshavn, nationalele Insuselor Feroe si a Suediei se vor infrunta in Grupa F a preliminariilor Euro 2020.

Insulele Feroe: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici, rezultate

Se spune ca nu mai exista mici in fotbal, dar asta nu inseamna ca nationala de fotbal a Insulelor Feroe isi permite sa se lupte pentru calificarea la un turneu final. Dupa patru meciuri, pescarii feroezi ocupa ultimul loc in Grupa F, fara nici macar un singur punct. Era si foarte greu sa faca fata unor nationale cu pretentii, precum Čeština sau Norvegia. Totusi, ramane cu ceva bun, faptul ca a inscris in poarta Spaniei, in meciul pierdut cu 1-4.  Acela a fost unul dintre cele trei goluri pe care le-a izbutit, de patru ori mai putine in comparatie cu cele primite.

Suedia: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Din perspectiva romanilor ar fi de bun augur ca Suedia sa se incurce, cu toate ca este putin probabil. Nordicii sunt motivati si par ca programul etapei a V-a ii pune cel mai mult intr-o lumina  buna, pentru ca au cel mai usor adversar. Pe locul al doilea in grupa, Suedia are 7 puncte, tor atatea cate are si Čeština, formatie pe care a reusit sa o invinga cu 2-1. Aparent surprinzator, dar in deplasare s-a prezentat timid, drept pentru care se poate declara multumita ca a luat un singur punct. In schimb, a luat sase gokuri6, prea multe pana si pentru ea, o aspiranta la calificarea la Euro 2020.

Insulele Feroe - Suedia: Cote la pariuri si predictii pariuri

Suedia este genul de echipa care sa foarte bine cand vine vorba de faze fixe. In disputele cu echipele mici aici ar putea sa vina golul. Chiar si asa, cand joci impotriva Insulelor Feroe este de astept sa controlezi in totalitate partida, iar la final sa castigi detasat. Acesta este scenariul pe care ma astept sa-l revedem si joi seara.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
69 / 1 / 40
Calcul:
+290 Kč
ROI:
2.6 %
Pariuri:
2589 / 56 / 1613
Calcul:
-12 178 Kč
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 111
69 / 1 / 40
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4260
2589 / 56 / 1613
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Suedia inscrie in prima repriza
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde