Irlanda - Elvetia: Ponturi Preliminarii EURO 2020

Isi pastreaza astazi irlandezii forma buna?

Lupta in 3 pentru calificare

Irlanda: Informatii despre echipa, forma de moment

Reprezentativa Irlandei are sperante mari la o prezenta anul viitor la EURO 2020. Acestia se afla pe prima pozitie in Grupa D, cu 10 puncte acumulate in 4 etape. Cu Georgia si Gibraltar fiind doua nationale modeste, cele doua locuri de calificare le au drept aspirante pe Irlanda, Danemarca si Elvetia. Irlandezii au inceput excelent campania de calificare, cu doua victorii la limita obtinute chiar in fata celor doua nationale de care aminteam, Gibraltar si Georgia. Mai apoi, acestia s-au deplasat la Danemarca, acolo unde au obtinut un punct, dupa un 1-1. Etapa precedenta, Irlanda a trecut cu greu de Gibraltar, 2-0 pe teren propriu.

Elvetia: Informatii despre echipa, forma de moment

Elvetia a evoluat in Nations League in aceasta vara, insa echipa a incheiat pe pozitia a 4-a. Acestia au fost invinsi in semi-finale de catre Portugalia cu scorul de 3-1 si in finala, contra Angliei. In preliminariile EURO 2020, Elvetia a debutat cu un succes la modesta Georgia, scor 2-0. Mai apoi, elevetienii au fost protagonistii unei partide spectaculoase in fata propriilor spectatori. Elvetia si Danemarca au remizat cu scorul de 3-3, dupa ce la pauza scorul a fost de 1-0.

Irlanda - Elvetia: Concluzii si Pronostic

Elvetia e o echipa careia ii place sa atace. Acestia au inscris de 5 ori cu Belgia, de 3 ori cu Danemarca si o data cu Portugalia, asadar echipa nu poate fi ignorata. Ma astept ca ei sa inscrie si sa preia initiativa, chiar daca evolueaza in deplasare. Totusi, nu cred ca vom vedea o ploaie de goluri, tinand cont de cat de bine se inchide Irlanda in defensiva. Acestia au incasat gol doar de la Danemarca, iar in ultimele 7 partide oficiale ale lor s-au marcat maxim 2 goluri.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 31
Calcul:
-1 666 Kč
ROI:
-31.4 %
Pariuri:
962 / 14 / 684
Calcul:
-7 502 Kč
ROI:
-4.5 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 53
22 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1662
962 / 14 / 684
Calcul
ROI: -4.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
oaspetii marcheaza intre 1 si 3 goluri
Comentarii