Islanda - Franta: Predictii EURO 2020

Nordicii vor din nou la EURO!

Misiune dificila pentru campioana mondiala!

Islanda: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Islandezii uimeau pe toata lumea in 2016, la Campionatul European. Acestia vor sa continue aceasta ascensiune si nu se lasa usor. Nordicii au 12 puncte acumulate in 6 runde si sunt la 3 puncte in spatele Frantei si Turciei. Iar astazi e o sansa imensa pentru islandezi, care vor beneficia de suportul unui stadion plin. Pe teren propriu, nordicii sunt de neoprit, reusind 3 victorii ocnsecutive cu Albania, Turcia si Moldova. Acestia insa au fost invinsi etapa precedenta de Albania in deplasare, scor 4-2. Infrangerea a picat putin surprinzator, insa sansele la calificare sunt in continuare mari.

Franta: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Francezii au invins-o pe Islanda in turul de pe teren propriu cu scorul de 4-0. De aceasta data insa acestia vor avea mari probleme si daca nu se concentreaza, risca sa ramana pe dinafara. Cu Turcia evoluand aproape perfect, francezii pot pica pe pozitia a 3-a, in cazul unui esec. Totusi, sperantele sunt mari, mai ales la calitatea lotului campionilor mondiali. Oaspetii vin si dupa o serie de 3 victorii categorice: 4-0 in Andorra, 4-1 cu Albania pe teren propriu si 3-0 cu Andorra, tot in fata propriilor spectatori. Kylian Mbappe este golgheterul nationalei sale in calificari, cu 3 goluri inscrise.

Islanda - Franta: Concluzii si Pronostic

Franta e favorita certa la casele de pariuri, dar victoria e foarte greu de obtinut in Islanda. Tocmai pentru acest lucru voi merge pe un combo, intre solisti si goluri. Cred ca islandezii au puterea sa ameninte poarta oaspetilor si in acelasi timp superstarurile din Franta cu siguranta vor marca. Cu aceste considerente, voi recomanda urmatorul combo: peste 1.5 goluri marcate in meci, iar Franta nu pierde. Combinatia o putem gasi la Betano, la o cota de 1.43.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 31
Calcul:
-1 231 Kč
ROI:
-21.2 %
Pariuri:
960 / 14 / 676
Calcul:
-6 832 Kč
ROI:
-4.1 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
27 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1657
960 / 14 / 676
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
x2 & peste 1.5 goluri
Comentarii