Jannik Sinner – Vasek Pospisil: pronosticuri Tenis ATP Sofia

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Sinner vs. Pospisil.

Sambata, 14/11/2020, nu mai devreme de ora 15:00, Jannik Sinner si Vasek Pospisil vor juca in finala turneului ATP World Tour de la Sofia (Bulgaria, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.40 @ Jannik Sinner vs. 2.90 @ Vasek Pospisil!

JANNIK SINNER (#44 ATP)

Dupa sfertul de finala de pe zgura de la French Open si semifinala pierduta pe hardul indoor de la Cologne2, iata-l pe tanarul italian de doar nouasprezece ani ajungand in punctul de a juca si cu trofeul pe masa pe hardul indoor de la ATP Sofia, prima lui finala din sezonul regulat! Pentru a ajunge aici i-a eliminat rand pe rand pe maghiarul Marton Fucsovics (6-2 6-4), elvetianul Marc-Andrea Huesler (6-3 6-4), australianul Alex De Minaur (6-7 6-4 6-1) si in fine pe francezul Adrian Mannarino (6-3 7-5).

  • VICTORII Sinner vs. Pospisil: nu au jucat

VASEK POSPISIL (#74 ATP)

Trece printr-o forma foarte buna si are ocazia sa castige primul lui titlu ATP World Tour la simplu, avand doar sapte titluri de dublu pana acum in palmares (fost numar patru mondial la dublu). In sezonul regulat a mai disputat o finala si pe hardul indoor de la ATP Montpellier, pierduta la francezul Gael Monfils; acum, pentru a ajunge in ultimul act la ATP Sofia a servit excelent in disputele cu ucraineanul Illya Marchenko (6-2 5-7 7-6), neamtul Jan-Lennard Struff (6-3 6-4), australianul John Millman (6-3 6-2) si in penultimul act francezul Richard Gasquet (6-7 6-2 6-0).

  • VICTORII Pospisil vs. Sinner: nu au jucat

Jannik Sinner – Vasek Pospisil: Cote la pariuri si predictii pariuri

Nu e nici o surpriza ca acesti tenismeni isi disputa finala de la ATP Sofia, pentru ca au parut sa fie cei mai motivati si mai dedicati acestui turneu, evident cu plusul de valoare aferent fata de anumiti adversari pe care i-au infruntat si poate si-au dorit la fel de mult sa ajunga sa joace cu trofeul pe masa! Ambii au servit excelent pe parcursul competitiei, au oferit putine oportunitati de break oponentilor si pe marea lor majoritate au izbutit sa le salveze de indata. Raman la parerea ca Vasek Pospisil serveste ceva mai puternic si stapaneste mai bine jocul la fileu, in timp ce Jannik Sinner se deplaseaza mai bine, sta mai bine pe parte de retur si are reglajele mai bine facute la nivelul loviturii de rever. Mizez pe o partida echilibrata, cu break-uri putine, deoarece ambii vor pasi pe teren motivati si cu moral bun dupa evolutiile pe care le-au avut pana-n aceasta faza pe hardul indoor bulgaresc.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
47 / 1 / 46
Calcul:
-1 521 Kč
ROI:
-16.2 %
Pariuri:
697 / 57 / 538
Calcul:
-4 727 Kč
ROI:
-3.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 94
47 / 1 / 46
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1296
697 / 57 / 538
Calcul
ROI: -3.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21,5 game-uri în meci
Comentarii
2
Poate în meci...
Da, sigur, in meci! :) Multumim pentru atentionare!