Jesika Maleckova – Conny Perrin: pronosticuri Tenis Hamburg ITF

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Maleckova vs. Perrin.

Joi, 14/01/2021, nu mai devreme de ora 15:00, Jesica Maleckova si Conny Perrin vor juca in faza optimilor de finala ale turneului ITF de la Hamburg (Germania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.63 @ Jesika Maleckova vs. 2.20 @ Conny Perrin!

JESIKA MALECKOVA (#303 WTA)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Horovice (Republica Ceha), a fost cel mai sus in ierarhia mondiala a 191-a in lume la simplu si a 165-a la dublu; are in palmares noua titluri de categorie ITF la simplu si alte zece la dublu! A trecut in runda inaugurala de la Hamburg ITF de conationala noastra Irina Fetecau (7-5 7-5) dupa doua seturi echilibrate in care Jesika Meleckova a expediat cinci asi, a comis si cam multe duble greseli (zece), dar a fructificat sase din totalul celor cinsprezece mingi de break avute la dispozitie si per total a avut un procentaj bun la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu (71%).

  • VICTORII Maleckova vs. Perrin: nici o victorie

CONNY PERRIN (#264 WTA)

Are ceva mai multa experienta, implinind recent varsta de treizeci de ani; e dreptace, s-a nascut la St-Imier (Elvetia), masoara in jur de 1,74m si are in palmares o finala WTA de dublu de-a lungul carierei (Rio de Janeiro, 2016), plus alte treisprezece titluri ITF la simplu si optsprezece la dublu. Cu toate astea, n-a trecut printr-o forma la fel de buna in ultimele doua sezoane, deoarece din toate aceste trofee, doar unul a fost castigat sezonul precedent (Madrid ITF, zgura). Dupa o partida solicitanta, a invins-o greu pe italianca Bianca Turati (7-5 3-6 6-4) in primul tur de la Hamburg ITF, elvetianca fiind extrem de vulnerabila pe propriul serviciu – i-a oferit oponentei nu mai putin de nouasprezece mingi de break!

  • VICTORII Perrin vs. Maleckova: 6-3 6-3 (Poitiers ITF, 2015, hard indoor), 6-4 6-3 (Brescia ITF, 2017, zgura)

Jesika Maleckova – Conny Perrin: Cote la pariuri si predictii pariuri

Am ales sa mizez pe un succes al cehoaicei in ciuda celor doua meciuri directe castigate in trecut de elvetianca, tocmai pentru detaliul pe care-l aminteam ceva mai sus: Conny Perrin a intrat intr-un con de umbra in ultimele doua sezoane si nici evolutia pe care a avut-o cu Bianca Turati in runda inaugurala n-a fost una laudabila, mai ales pe propriul serviciu (doar 51% puncte adjudecate pe prima minge de serviciu si doar 42% pe cea de a doua minge de serviciu). Jesika Maleckova este o jucatoare “bine facuta” exact pe tiparul mult mai cunoscutelor Siniakova sau Krejcikova, iar tenisul pe care-l practica e asemanator cu al celor anterior mentionate: serviciu bun spre foarte bun, deplasare buna pe baseline, lovituri puternice pe parte de rever executat cu ambele maini si atunci cand jocul i-o permite, incearca si “scurtele”.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
60 / 1 / 48
Calcul:
-1 202 Kč
ROI:
-11.0 %
Pariuri:
795 / 63 / 605
Calcul:
-4 556 Kč
ROI:
-3.1 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
60 / 1 / 48
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1466
795 / 63 / 605
Calcul
ROI: -3.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Jesika Maleckova

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii