Jessica Pegula – Elina Svitolina: pronosticuri tenis WTA Abu Dhabi

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Pegula vs. Svitolina.

Joi, 07/01/2021, nu mai devreme de ora 15:30, Jessica Pegula si Elina Svitolina vor juca in runda inaugurala a turneului WTA de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.75 @ Jessica Pegula vs. 1.43 @ Elina Svitolina!

JESSICA PEGULA (#63 WTA)

Va implini peste aproximativ o luna si jumatate varsta de douazeci si sapte de ani, s-a nascut la New York (Statele Unite), are in palmares un titlu de categorie WTA castigat in urma cu doua sezoane pe asfaltul de la Washington si alte doua finale la Quebec City (2018), respectiv Auckland (2020); jucatoare de mana dreapta, masoara in jur de 1,70m si este antrenata de David Witt. Curios este faptul ca este pentru prima data in cariera cand Jessica Pegula participa la un turneu gazduit de Emiratele Arabe Unite.

  • VICTORII Pegula vs. Svitolina: nu au jucat

ELINA SVITOLINA (#5 WTA)

Fost numar trei mondial, are doar douazeci si sase de ani si inca foarte multe de spus in tenisul mare; s-a nascut la Odesa (Ucraina), are in palmares nu mai putin de cinsprezece titluri de simplu la nivel WTA si alte doua la dublu, fiind racheta numarul unu in echipa de Fed Cup a ucrainiencelor; sezonul precedent n-a fost chiar cel mai bun pentru Elina Svitolina, ea reusind sa cucereasca doar turneul WTA de la Monterrey (hard outdoor). Masoara in jur de 1,74m si este antrenata de Andrew Bettles!

  • VICTORII Svitolina vs. Pegula: nu au jucat

Jessica Pegula – Elina Svitolina: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, fiind si prima a sezonului regulat pentru ambele combatante; americanca este o adversara periculoasa pe hard outdoor, iar sfertul de finala reusit pe finalul sezonului precedent la Cincinnati Masters ramane un punct de referinta, ea eliminand acolo oponente precum Jennifer Brady, Amanda Anisimova sau Aryna Sabalenka! De cealalta parte, Elina Svitolina n-a luat parte la turneele americane de la Cincinnati sau US Open, ultima partida disputata de ea pe hard outdoor datand tocmai din luna martie a anului trecut cand cucerea turneul mai sus mentionat, Monterrey; ucraineanca s-a simtit bine de-a lungul ultimelor sezoane de cate ori a onorat cu prezenta turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe), dar ne-a obisnuit cu faptul ca in primele doua-trei tururi intra mai greu in meciuri, iar aceste partide de regula aduna multe game-uri, indiferent de natura adversarei pe care o infrunta. Va fi o partida de “cautare” pentru ambele, cel mai probabil si cu multe break-uri, iar un minim de douazeci de game-uri poate fi usor atins in acest context, din punctul meu de vedere.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 6 / 54
Calcul:
-455 Kč
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1022 / 77 / 778
Calcul:
-5 349 Kč
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
71 / 6 / 54
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1878
1022 / 77 / 778
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii