Joao Reis Da Silva – Facundo Bagnis: pronosticuri Tenis Campinas Challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Reis Da Silva vs. Bagnis.

Luni, 30/11/2020, nu mai devreme de ora 19:00, Joao Reis Da Silva si Facundo Bagnis vor juca in runda inaugurala a turneului ATP Challenger Tour de la Campinas (Brazilia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 5.70 @ Joao Reis Da Silva vs. 1.12 @ Facundo Bagnis!

JOAO REIS DA SILVA (#574 ATP)

Are doar douazeci de ani, s-a nascut la Recife (Pernambuco) si s-a stabilit ulterior la Sao Paulo (Brazilia), fost al 30-lea in lume la juniori in urma cu doua sezoane, jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si este antrenat de Francisco Costa! Are in palmares trei titluri de categorie ITF Futures la simplu si alte patru la dublu; saptamana trecuta a participat la Sao Paulo challenger, acolo unde i-a invins fara emotii pe conationalul Paulo Knippling (6-0 6-1) si pe Benjamin Lock (6-1 6-4), cedand in set decisiv duelul ulterior cu mai experimentatul Christian Lindell (2-6 6-4 3-6).

  • VICTORII Reis Da Silva vs. Bagnis: nu au jucat

FACUNDO BAGNIS (#125 ATP)

A ajuns si el la treizeci de ani, nu trece prin cea mai buna forma si asta se vede si-n locul pe care-l ocupa in clasamentul mondial, deoarece la un moment dat a fost chiar al 55-lea in lume; s-a nascut la Rosario si s-a stabilit ulterior la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul tot cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si este antrenat de fostul mare dublist Eduardo Schwank. La ultimele doua turnee la care a fost prezent s-a cam facut de ras: prima data pe zgura de la Barcelona challenger versus ibericul Carlos Gimeno Valero (0-6 2-6, al 391-lea in lume), respectiv pe zgura de la Lima challenger verus ucraineanul Vitaliy Sachko (6-3 1-6 6-7, al 496-lea in lume).

  • VICTORII Bagnis vs. Reis Da Silva: nu au jucat

Joao Reis Da Silva – Facundo Bagnis: Cote la pariuri si predictii pariuri

Pentru cunoscatori, turneul ATP Challenger Tour de la Campinas, fiind si printre ultimele ale anului, atrage dupa sine foarte multe surprize (multi dintre tenismenii experimentati sunt deja cu gandul la vacanta, la familie, etc.). Avand in vedere ca joaca pe “teren propriu” si este un junior cu rezultate bune la nivel de turnee desfasurate in special in America de Sud, mizez pe plusul de motivatie pe care-l va avea brazilianul Joao Reis Da Silva, pe fondul unei forme slabe prin care trece argentinianul Facundo Bagnis care in conditii normale, are plusul de experienta si de valoare pentru a se impune chiar in minim de seturi! Favoritul gazdelor practica un joc agresiv in special pe parte de retur, bazandu-se mult in special pe lovitura de forehand; atunci cand jocul i-o permite, urca des si-n preajma fileului.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
69 / 4 / 57
Calcul:
-1 096 Kč
ROI:
-8.4 %
Pariuri:
1025 / 77 / 785
Calcul:
-5 859 Kč
ROI:
-3.1 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 132
69 / 4 / 57
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1893
1025 / 77 / 785
Calcul
ROI: -3.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii