Juventus - Lok. Moscova: Predictii Champions League

Face din nou Cristiano Ronaldo show?

Ronaldo & co. sunt in mare forma. Vor reusi rusii sa reziste la Torino?

Juventus: Informatii despre echipa, forma de moment

Sase victorii consecutive in partidele oficiale are Juventus pana in acest moment. Dupa acea remiza cu Atletico Madrid din grupele Champions League, torinezii au mers perfect si pare ca nimic nu ii poate opri. In campionat, acestia s-au instaurat pe prima pozitie a clasamentului, in urma victoriei de la Inter, scor 2-1. In weekend, Cristiano Ronaldo si M. Pjanic au adus victoria cu Bologna, intr-un 2-1 destul de dificil. Juventus are 4 puncte adunate in grupe, etapa trecuta facand instructie cu Leverkusen pe teren propriu, scor 3-0. Pentru duelul de astazi marile probleme ale lui Sarri sunt in compartimentul defensiv, acolo unde Chiellini si De Sciglio vor lipsi din motive medicale.

Lok. Moscova: Informatii despre echipa, forma de moment

Moscovitii au uimit pe toata lumea in prima runda, atunci cand au luat toate cele 3 puncte pe terenul celor de la Leverkusen, in urma unei victorii cu scorul de 2-1. In runda secunda insa acestia au primit vizita trupei lui Diego Simeone, Atletico Madrid castigand categoric: scor 2-0. In campionat lucrurile merg foarte bine pentru Lokomotiv, care are 5 victorii consecutive. Cea mai recenta a avut loc in weekend, in urma unui 2-0 pe terenul celor de la Akhmat Grozny. Peruvianul J. Farfan si rusul R. Zhemaletdinov nu se vor afla in lotul deplasat in Italia, ambii fiind accidentati.

Juventus – Lok. Moscova: Concluzii si Pronostic

Juventus e una din cele mai puternice echipe ale Europei, mai ales pe teren propriu. Ajax Amsterdam e ultima formatie ce a castigat pe acest teren, in sferturile Champions League din editia precedenta. De atunci, nimeni nu a mai plecat victorioasa de pe Allianz Stadium. Ma astept la o noua partida dominata integral de gazde, la fel cum s-a intamplat si cu Leverkusen. Voi merge pe un combo la o cota de 1.52, deoarece nu cred ca Ronaldo & co. se vor multumi cu un simplu 1-0.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 22
Calcul:
-969 Kč
ROI:
-26.2 %
Pariuri:
972 / 14 / 694
Calcul:
-7 607 Kč
ROI:
-4.5 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 37
15 / 0 / 22
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1682
972 / 14 / 694
Calcul
ROI: -4.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
1 & peste 1.5 goluri
Comentarii