Juventus – Sassuolo: pariul zilei Serie A

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 1,55.

În runda cu numărul 17 din Serie A, duminică, 10 ianuarie, cu începere de la ora 21:45, se joacă pe Allianz Stadium partida dintre Juventus Torino şi Sassuolo.

Juventus: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Juventus Torino ocupă  locul 5 cu 30 de puncte şi a întrerupt seria de 27 de meciuri fără înfrângere a celor de la AC Milan în runda anterioară, campioana în exerciţiu câştigând cu 3-1 pe San Siro.

Portughezul Cristiano Ronaldo a rămas pe prima poziţie în clasamentul marcatorilor, cu 14 reuşite. Problemele medicale nu îi ocolesc nici pe cei de la Juventus, Alex Sandro, Cuadrado, Morata şi De Ligt fiind absenţi.

JUVENTUS (4-4-2): Szczesny- Danilo, Bonucci, Demiral, Frabotta- Chiesa, McKennie, Arthur, Ramsey- Dybala, Ronaldo. Antrenor: Andrea Pirlo.

Sassuolo : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sassuolo se află pe  locul  6 în clasament, cu 29 de puncte şi vine după un succes acasă în runda precedentă, scor 2-1 cu Genoa.

Berardi cu 7 şi Caputo cu 6 goluri sunt principalii marcatori ai celor de la Sassuolo. Ricci, Romagna şi Berardi sunt accidentaţi şi nu vor fi prezenţi la Torino.

SASSUOLO (4-2-3-1): Consigli- Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio- Magnanelli, Locatelli- Traoré, Djuricic, Boga- Caputo.Antrenor: Roberto de Zerbi.

Juventus - Sassuolo : Cote la pariuri şi pronostic

Juventus şi Sassuolo nu sunt despărţite decât de un singur punct în clasament, iar meciul se anunţă interesant, mai ales că torinezii cu siguranţă nu îşi permit vreun pas greşit dacă vor să se apropie de prima poziţie.Juventus a câştigat trei meciuri din ultimele 5 directe, însă e demn de consemnat scorul cu care s-au încheiat cele mai recente dispute, 2-2 şi 3-3.Vă sugerez să mizaţi în partida de la Torino pe o reuşită a oaspeţilor.Echipa lui Roberto de Zerbi are şi în acest sezon evoluţii în general bune şi dispune de potenteţialul necesar pentru cel puţin un gol în faţa campioanei en-titre.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 29
Calcul:
-357 Kč
ROI:
-8.1 %
Pariuri:
705 / 6 / 688
Calcul:
-6 530 Kč
ROI:
-4.7 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 0 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1401
705 / 6 / 688
Calcul
ROI: -4.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sassuolo înscrie cel puţin un gol ( peste 0,5)
Comentarii