Karlovic - Tiafoe. Ponturi ATP US Open

Ivo a ajuns la 40 de ani.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meciMarti noaptea, undeva in jur de ora 00:00, in primul tur de la Flushing Meadows, avem partida Karlovic - Tiafoe. Cat ma rezista pe teren veteranul din Croatia? Cota pentru pronostic va aparea in curand.

Karlovic - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Karlovic a ajuns la 40 de ani, dar continua sa fie in prima suta mondiala, mai exact pe locul 79 ATP. A facut finala la chiar primul turneu al anului, la Pune, India. Sigur, n-a putut sa continue cu aceeasi forma, insa suntem in continuare uluiti ca rezista la un nivel inalt. A fost dezamagitor pe iarba, putin surprinzator, iar la ultimele trei turnee n-a castigat nicio partida pe tabloul principal. O singura data a ajuns in optimile de finala la US Open. Se intampla in 2016, cand era eliminat in minimum de seturi de niponul Nishikori.

Tiafoe - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Tiafoe ar fi trebuit sa fie ceva mai sus in acest moment. Cred ca mai toti colegii sai de generatie au cu ce se lauda, dar americanul de 21 de ani s-a cam oprit la sferturile de finala din acest an de la Australian Open. Pe urma, Frances a mai bifat "sferturi" la Miami si la Lyon. Dupa o serie de cateva turnee proaste, Tiafoe a reusit la Winston-Salem, saptamana trecuta, tot un sfert de finala. Niciodata n-a trecut mai departe de turul secund la Flushing Meadows.

Karlovic - Tiafoe: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Pe locul 45 ATP, Tiafoe este favoritul aceste dispute. Si da, ma astept sa nu aiba mari dificultati. US Open n-a fost niciodata turneul la care Karlovic sa-si dovedeasca abilitatile, desi vorbim de o suprafata hard. Chit ca, probabil, vor exista set/seturi cu prelungiri, la final Frances n-are cum sa fie eliminat. Este mai atletic, mai tanar si mai bun. Nu-l vad cedand mai mult de o mansa.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 2 / 19
Calcul:
+400 Kč
ROI:
7.1 %
Pariuri:
1237 / 45 / 880
Calcul:
+769 Kč
ROI:
+0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
35 / 2 / 19
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2164
1237 / 45 / 880
Calcul
ROI: +0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Tiafoe - 1,5 seturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde