Kometa Brno - Trinec: Pronosticuri hochei pe gheata Extraliga

Meci echilibrat in cea de-a doua etapa din Extraliga

Duminica, pe 15 septembrie, de la ora 17:00, are loc Kometa Brno - Trinec, joc din etapa a doua din Extraliga sau prima liga de hochei din Cehia.

Kometa Brno: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Semifinalista in editia trecuta de campionat, Kometa Brno a inceput cu stangul noul sezon. Intr-un meci pe care l-a jucat in deplasare, impotriva lui Litvinov, nu a reusit sa-si pastreze avantajul luat inca dupa primele opt minute din prima perioada. Desi Jan Hruska a dat gol in minutul 8:22, nici macar 30 de secunde mai tarziu adversarii restabilit egalitatea. Au urmat apoi minute moarte, in care ele s-au anulat reciproc, pana in minutul 9 al perioadei a doua cand adversarii au inscris si au stabilit scorul final. 2-1 si Kometa Brno n-a mai avut replica timp de o perioada si jumatate, in care anularea reciproca a functionat perfect.

Trinec: Forma de moment, ulimele rezultate, statistici

Despre Trinec avem doar cuvinte de lauda. In primul meci al sezonului a reusit sa-si confirme statutul de campioana si sa inceapa cum nu se poate mai bine. 6-2 cu Kladno si Marcinko a iesit cel mai mult in relief in acest meci, in care a punctat de doua ori. Jumatatea dintre golurile echipei sale i-au apartinut acestuia, care a si fost declarat omul meciului. De altfel, echipa pare o masinarie de goluri, ea si in Champions League a fost superioara in cateva randuri, drept pentru care este aproape de a se califica in fazele superioare.

Kometa Brno - Trinec: Cote la pariuri si predictii pariuri

Exista o favorita clara? Clar nu! Este raspunsul pe care l-as da la fiecare meci jucat in aceaste prime etape din DEL, Extraliga, KHL sau alte campionate decente din Europa. Intr-adevar, sunt echipe care pleaca cu prima sansa la agentiile de pariuri, dar asta nu inseamna nimic. Totusi, pentru meciul acesta am ales un pronostic favorabil echipei gazda. Kometa Brno stie bine cum sa puna problema in disputele cu Trinec, in fata careia nu a mai pierdut in timpul regulamentar de opt intalniri. E altceva si pentru campioana, care joaca in deplasare, pe terenul unei echipe cu potential, dar care a inceput cu stangul.

 

Bonus500 Kč
1X
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - e-sazkovekancelare.com

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 1 / 37
Calcul:
+301 Kč
ROI:
2.9 %
Pariuri:
2567 / 56 / 1601
Calcul:
-12 306 Kč
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
65 / 1 / 37
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4228
2567 / 56 / 1601
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
1X
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde