Koolhof/Mektic – Kubot/Melo: pronosticuri Tenis Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Koolhof/Mektic vs. Kubot/Melo.

Joi, 19/11/2020, nu mai devreme de ora 14:00, Koolhof/Mektic si Kubot/Melo vor juca in faza grupelor turneului ATP Masters Cup (Londra, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.68 @ Koolhof/Mektic vs. 2.10 @ Kubot/Melo!

WESLEY KOOLHOF / NIKOLA MEKTIC (#13 ATP / #14 ATP)

Au inceput acest parteneriat din sezonul regulat si dupa ce au adunat o serie de performante – semifinalisti pe zgura de la Hamburg si pe zgura de la Roland Garros, plus finalisti pe hardul indoor de la Marseille si pe hardul outdoor de la US Open – s-au calificat in premiera la “Turneul Campionilor”. Nu au parut sa resimta deloc presiunea debutului in cadrul acestei competitii prestigioase, invingandu-i pana-n acest moment, dupa evolutii cat se poate de solide, pe nemtii Kevin Krawietz & Andreas Mies (6-7 7-6 10-7) si echipa formata din Rajeev Ram & Joe Salisbury (7-6 6-0).

  • VICTORII Koolhof/Mektic vs. Kubot/Melo: nu au jucat

LUKASZ KUBOT / MARCELO MELO (#7 ATP / #7 ATP)

Au format o echipa solida in ultimele patru sezoane la nivel ATP World Tour, adunand multe performante impreuna; in acest an au jucat semifinale pe zgura de la Rio de Janeiro si pe hardul indoor de la Paris-Bercy, au pierdut finala de pe hardul indoor de la Cologne2 si au castigat competitiile de pe hardul outdoor de la Acapulco, respectiv hardul indoor de la Vienna! Chiar si asa, au dezamagit si nu mai au sanse la calificarea in penultimul act de la “Turneul Campionilor” dupa cele doua infrangeri suferite cu Rajeem Ram & Joe Salisbury (5-7 6-3 5-10), respectiv Kevin Krawietz & Andreas Mies (2-6 6-7).

  • VICTORII Kubot/Melo vs. Koolhof/Mektic: nu au jucat

Koolhof/Mektic – Kubot/Melo: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al favoritilor pentru simplul fapt ca intra pe teren cu un important “boost” de moral, spre deosebire de adversarii lor care in urma cu trei ani jucau finala aici si anul trecut semifinale, iar acum au dezamagit din toate punctele de vedere chiar daca ambele dueluri pe care le-au pierdut, le porneau din postura de mari favoriti din punctul de vedere al bookmakerilor! Koolhof/Mektic nu si-au cedat serviciul in ultima partida din faza grupelor si au aratat un joc extrem de combativ si agresiv pe parte de retur, procurandu-si nu mai putin de opt oportunitait de break cu Krawietz/Mies si nu mai putin de zece mingi de break in duelul cu Ram/Salisbury. La polul opus, perechea Kubot/Melo si-a cedat serviciul de trei ori atat in meciul cu Ram/Salisbury, cat si-n duelul cu perechea Krawietz/Mies.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
29 / 0 / 29
Calcul:
-1 022 Kč
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
679 / 56 / 521
Calcul:
-4 228 Kč
ROI:
-3.4 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 58
29 / 0 / 29
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1260
679 / 56 / 521
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Koolhof/Mektic
Comentarii