Leeds – Arsenal: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă din Premier League, la o cotă de 1.65.

Meciul Leeds - Arsenal este programat duminică, 22 noiembrie, la ora 18.30, pe stadionul Elland Road din Leeds.

Leeds - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Marcelo Bielsa a avut un debut excelent de sezon, dar în ultimele meciuri Leeds a scăzut mult randamentul. 1-4 cu Leicester pe teren propriu și 1-4 la Londra cu Crystal Palace au domolit serios entuziasmul faniilor din Leeds, care sperau ca echipa lor să fie în lupta pentru prima jumătate a clasamentului. Argentinianul Bielsa a construit, încă din Championship, o echipă agresivă, care nu face concesii în nici o zonă a terenului. Absența internaționalului englez Kalvin Phillips de la mijlocul terenului a fost resimțiță din plin. El nu a fost pe teren la ultimele două înfrângeri, iar duminică sunt șanse mici să fie pe teren. 

În 7 din primele 8 meciuri ale sezonului, Leeds United a luat cartonaș galben, iar în 4 dintre ele a luat câte două.

Arsenal - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sezonul acesta este un adevărat rollercoaster pentru Arteta. În ultimele două etape, Arsenal a câștigat convingător, chiar dacă scorul a fost doar 1-0, pe Old Trafford și a fost bătută fără drept de apel pe teren propriu de Aston Villa, 0-3. Absența mijlocașului Elneny înseamnă revenirea în primul 11 al lui Xhaka. Elvețianul este genul de jucător care provocă foarte des certuri și prezența sa în teren poate deveni un factor de stres pentru adversari. Arsenal este doar pe locul 11 și are golaveraj negative după acest început ezitant de sezon. În ultimul meci jucat în deplasare de Arsenal, la Manchester, au fost 6 cartonașe galbene, câte 3 de fiecare echipă. 

Leeds - Arsenal Cote la pariuri si ponturi pariuri

Agresitatea lui Leeds este factorul de luat în seamă în această analiză, dar când vorbim de cartonșe trebuie menționat și arbitrul. Anthony Taylor are o medie de peste 3 cartonașe pe meci în cele 6 etaoe în care a fost la centru în partidele din acest sezon de Premier League. De aceea, vă recomand să pariați la meciul de duminică: Leeds United, peste 1,5 cartonașe. Betano dă o cotă de 1.65. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Čeština. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 6
Calcul:
+163 Kč
ROI:
10.2 %
Pariuri:
177 / 6 / 155
Calcul:
-1 983 Kč
ROI:
-5.9 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
10 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 341
177 / 6 / 155
Calcul
ROI: -5.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Leeds United, peste 1,5 cartonașe
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde