Legia Varsovia – Lech Poznan: pronosticuri fotbal Ekstraklasa

Media de goluri inscrise in meciurile celor doua echipe este una specifica echipelor spectaculoase.

In runda cu numarul 9 din campionatul Poloniei are loc si unul dintre derby-uri, cel in care Legia primeste vizita lui Lech. Meciul are loc de la ora 16:00, pe Wojska Polskiego din Varsovia.

Legia Varsovia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O lunga lista de accidentati pentru Legia Varsovia, dar cu toate acestea traverseaza o perioada foarte buna. A reusit ca in cel mai recent meci sa dispuna la scor de neprezentare de Warta si datorita acelui rezultat a urcat pe podiumul Ekstraklasa. Ocupa locul al treilea in Polonia, cu 16 puncte, la egalitate de puncte cu Gornik, echipa din fata ei. Astfel, in ultimele patru etape se declara neinvinsa, iar in tot acest timp a reusit sa obtina trei victorii un rezultat de egalitate. Acasa are doua victorii si doua infrangeri, dar ofensiva si-a facut datoria si a marcat cel putin un gol in fiecare dintre confruntari.

  • Accidentati: Remy, Sanogo, Vesovic, Wiateska, Muzyk, Luquinhas, Kostorz, Holownia, Cierzniak, Astiz, Kante 

Lech Poznan: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Spre deosebire de alte echipe din Polonia, Lech Poznan tine steagul sus in Europa League, cat si in Ekstraklasa sau cel putin incearca. Vine dupa o saptamana foarte buna la finalul careia se poate bucura de trei victorii. Are nevoie de un joc cel putin la fel de bun precum cel de joi, cand a profitat de statutul de gazda si a invins-o cu 3-1 pe Standard Liege. Pentru Lech acelea au fost primele puncte obtinute in Grupa D. In schimb, proaspat calificata in optimile Cupei Poloniei se afla doar pe locul 10 in Ekstraklasa, cu 9 puncte, dar si cu un meci mai putin fata de anumite colege de competitie.

  • Accidentati: van der Hart, Bohdan Butko

Legia Varsovia - Lech Poznan: cote la pariuri si predictii pariuri

Sunt doua echipe care vin dupa rezultate menit sa le ofere increderea necesara. Stiu bine sa duca mingea in jumatatea adversa, sa suteze la poarta si sa inscrie. Cred ca stitlul lor de joc este unul predispus spre a ne delecta cu un meci spectacol si duminica. Lucrul acesta ar putea aduce din nou goluri de o parte si de cealalta, cum s-a intamplat si in luna iulie, cand s-au infruntat in cea mai recenta patida.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 0 / 45
Calcul:
-1 456 Kč
ROI:
-14.6 %
Pariuri:
2622 / 56 / 1646
Calcul:
-13 762 Kč
ROI:
-3.2 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
55 / 0 / 45
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 4335
2622 / 56 / 1646
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marcheaza
Comentarii