Leicester - Arsenal: tip na zápas Premier League

The Legalbet Expert, Ion Alexandru, doporučuje zápas Premier League, s kurzem 1,70 .

Zápas Leicester – Arsenal je naplánován na sobotu 30. října ve 14:30 na stadionu Leicester.

Leicester – aktuální podoba, poslední výsledky, statistiky

Brendan Rodgers a reușit să scoată echipa din letargia începutului de sezon. Leicester a înflorit datorită unui Tielemans fantastic. Mijlocașul belgian a îmbinat rigoarea defensivă cu o acuratețe fantastică în fața porților adverse. Tielemans a reușit să marcheze în ultimele 2 victorii extraordinare: 4-2 cu Manchester United și 2-1 pe terenul revelației Brentford. Încet, dar sigur, Leicester a revenit în prima parte a clasamentului! Din păcate pentru Rodgers, la partida de sâmbătă nu-i va putea avea pe Ndidi, Fofana, Albrighton și Justin. Marele semn de întrebare este legat de accidentarea lui Vardy. Dacă nu-l va avea pe golgheterul englez, Rodgers va apela din primul minut la Patson Daka, atacantul adus de la Leipzig. Daka are deja 5 goluri în ultimele 4 partide și pe terenul lui Brentford l-a servit perfect la Maddison pentru golul victoriei.

Arsenal - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

De fiecare dată când se vorbește de înlocuirea sa, Mikel Artera reușește să acumuleze câteva succese pentru a liniști apele. Arsenal este în creștere și nu a mai pierdut din 28 august! Acel 0-5 de pe Etihad cu Manchester City a trezit la viață o echipă parcă muribundă. Londonezii au strâns 9 meciuri fără înfrângere, timp în care au 7 victorii. Parteneriatul dintre Saka, Smith Rowe și Aubameyang a început să funcționeze și asta înseamnă că Arsenal poate spera la o revenire în prim planul fotbalului englez. Un alt plus este cristalizarea unei defensive solide. Artera a dat încredere unei linii cu Tomiyasu, White, Gabriel și Tavares, iar aceștia l-au răsplătit cu evoluții sigure. Revenirea lui Tierney întârzie, iar Xhaka mai are de așteptat pentru recuperare.

Leicester - Arsenal sázkové kurzy a tipy na sázky

Leicester a Arsenal hráli v posledních fázích stále lépe a je oznámen velmi těsný zápas, protože v posledních letech jich byla drtivá většina. V 6 z posledních 7 přímých zápasů to byla remíza nebo pauza. Proto můj tip pro tento zápas zní: Remíza o přestávce nebo na konci. Betano nabízí na tuto volbu dobrý kurz: 1,70 || angličtina – zdarma

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale z Rumunska. Před konečným rozhodnutím o sázení nezapomeňte projít svým vlastním filtrem všechny návrhy, které najdete na našich stránkách.

 

Sportovní novinář a komentátor se zkušenostmi asi 20 let – Ion Alexandru spoléhá na pečlivou analýzu!
30 dní De la inceput
Sázky:
6 /0 / 10
Calcul:
- 577 Kč
ROI:
- 36,1 %
Sázky:
155 / 6 / 144
Výpočet:
-2 565 Kč
ROI:
- 8,4 %
Ion Alexandru
Sportovní novinář a komentátor se zkušenostmi asi 20 let – Ion Alexandru spoléhá na pečlivou analýzu!
30 dní Od začátku
Sázení: 16
6 /0 / 10
Výpočet: | || 799
ROI: - 0,4 %
Sázení: 305
155 / 6 / 144 || | 820
Calcul
ROI: - 8,4 %
Hlasovat
Bude tato sázka vítězná?
Rovná se pauze nebo konci
Komentáře