Lille – Celtic: pont din Europa League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Europa League, la o cotă de 2.05.

Meciul Lille - Celtic este programat joi, 29 octombrie, la ora 19.55, pe stadionul Pierre Mauroy din Lille, în cadrul etapei a 2-a din grupele Europa League.

Lille - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Început foarte bun de sezon pentru Lille, care este singura echipă neînvinsă din Ligue 1 și e la egalitate cu liderul PSG. Lille a început excelent și această grupă din Europa League. Francezii au câștigat clar, cu 4-1 la Praga cu Sparta. Lille a pierdut ultimul meci oficial în februarie și a marcat 12 goluri în ultimele 4 meciuri. Turcul de 35 de ani Burak Ylmaz este mare surpriză a sezonului. Burak a marcat în 4 din ultimelor 5 meciuri.

Celtic - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campioana ultimilor 9 ani din Scoția, Celtic are o perioadă mai grea. Învinsă în Old Firm Derby de către Rangers, Celtic pare că nu-și revine. În ultimele 3 partide, echipa antrenată de Neil Lennon a încasat 8 goluri și a obținut doar un punct după un 3-3 la Aberdeen. 5 jucători importați au rămas acasă! Golgheterul Edoaurd, Julien, Forrest, Bitton și Johnston n-o pot ajuta pe Celtic în acest meci important. În prima partidă din această grupă tare, Celtic a fost învinsă acasă de Milan cu 3-1.

Lille - Celtic - Cote la pariuri si ponturi pariuri

Lille este favorita partidei datorită diferenței de formă dintre cele două echipe. Celtic trece printr-o criză defensivă, iar francezii au jucători foarte buni de atac. De aceea, voi miza pe următorul pronostic: câștigă Lille și peste 1.5 goluri. Betano dă o cotă de 2.05. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Čeština. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 9
Calcul:
+121 Kč
ROI:
5.8 %
Pariuri:
181 / 6 / 160
Calcul:
-2 110 Kč
ROI:
-6.1 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
12 / 0 / 9
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 347
181 / 6 / 160
Calcul
ROI: -6.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Câștigă Lille și peste 1.5 goluri
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde