Liverpool – Manchester United: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.65.

Meciul Liverpool – Manchester United este programat duminică, 17 ianuarie, la ora 18.30, pe stadionul Anfield din Liverpool.

Liverpool - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Liverpool a pierdut primul loc după o serie de rezultate slabe, acompaniate de un joc fără inspirație. Campionii s-a chinuit în ultima lună, în partidele jucate în Premier League. 1-1 cu Fulham sau West Brom, 0-0 cu Newcastle și mai ales 0-1 la Southampton sunt semnalele de alarmă din care Klopp trebuie să tragă concluzii. Ultima înfrângere a provocat și pierderea primului loc, iar “cormoranii” au în față un meci mare. Liverpool a beneficiat de 47 de cornere în ultimele 4 meciuri jucate în Premier League și Cupa Angliei.

Klopp are în continuare absențe importante în centrul defensivei. Van Djik și Joe Gomez sunt în continuare accidentați.

Manchester United - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

După un început de sezon cu înfrângeri acasă, 1-3 cu Crystal Palace și 1-6 cu Tottenham, nimeni nu ar fi pariat că Manchester United va fi pe primul loc înaintea meciului cu Liverpool de pe Anfield. Din 1 noiembrie, echipa lui Solskjaer a început o cursă de urmărire a rivalilor din Liverpool. După 0-1 acasă cu Arsenal, Man United a reușit 9 victorii și 2 egaluri.   Cu Bruno Fernandes la catedră, băieții lui Solskjaer au reușit să urce pe prima poziție în campionat după 7 ani! Echipa din Manchester s-a descurcat foarte bine, mai ales în deplasare. Ultima înfrângere în afara legeui Old Trafford a fost în ianuarie anul trecut, chiar pe terenul lui Liverpool. A fost 2-0 pentru trupa lui Klopp acum un an!

Liverpool – Manchester United Cote la pariuri si ponturi pariuri

Un derby Liverpool – Manchester United este mereu plin de evenimente, de nerv și de ambiție.  Au fost 45 de cornere în ultimele 4 meciuri directe, iar la ultima disputa, acel Liverpool – Man United 2-0 au fost 16.

De aceea, am ales pentru această partidă un pont: peste 9.5 cornere. Betano oferă o cotă de 1.65 pentru această alegere.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Čeština. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 5
Calcul:
+481 Kč
ROI:
26.7 %
Pariuri:
167 / 6 / 149
Calcul:
-2 146 Kč
ROI:
-6.7 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
13 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +0.3 %
Pariuri: 324
167 / 6 / 149
Calcul
ROI: -6.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 9.5 cornere
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde