Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks, din NBA.

Duminica, de la ora 22:30, in “Staples Center”, avem meciul LA Clippers - Dallas Mavericks, din NBA.

Los Angeles Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Clippers a castigat si duelul cu Denver Nuggets, 121-108, si a inceput sezonul cu doua victorii. Contra celor de la Nuggets, George a dat 23 de puncte, 9 pase si 5 recuperari, Leonard a bifat 21 de puncte, 7 pase si 5 recuperari, iar Ibaka a terminat seara cu 15 puncte, 2 pase si 2 recuperari. Singura problema a fost ca Ibaka l-a lovit accidental pe Kawhi, iar starul celor de la Clippers a iesit de pe parchet plin de sange. I s-au aplicat niste copci la gura si e posibil sa lipseasca o perioada. Morris nu va juca nici el cu Dallas, cel mai probabil.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks este acum la 0-2 in sezon, dupa infrangerea din noaptea de Craciun, 115-138 cu Los Angeles Lakers. In defensiva, Mavericks n-au putut sa faca nimic, campioana avand un procentaj de 56% din actiune. Doncic a pus 27 de puncte, 7 pase si 4 recuperari, in timp ce Richardson a contribuit cu 17 puncte, 2 pase si 2 recuperari. Desi a avut doar 9 turnoveruri, Dallas a “pacatuit” la capitolul recuperari, unde a bifat doar 27, aproape de doua ori mai putine decat Lakers.

LA Clippers - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In play-off-ul sezonului precedent, Clippers i-au eliminat pe cei de la Dallas cu scorul de 4-2. Dar in fiecare intalnire din LA, Mavericks au inscris cel putin 110 puncte. Chiar si fara Porzingis, ofensiva nu arata neaparat rau. Doncic a conduce foarte bine si elibereaza mult spatiu pentru colegii sai atunci cand e dublat. Cum Leonard e aproape sigur absent la Clippers, cred ca Mavericks vor avea si mai multa libertate pe atac.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 1 / 24
Calcul:
+107 Kč
ROI:
1.7 %
Pariuri:
1266 / 45 / 904
Calcul:
+376 Kč
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 62
37 / 1 / 24
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2217
1266 / 45 / 904
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Dallas Mavericks peste 108,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii