Los Angeles Clippers – Milwaukee Bucks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks, din NBA.

Joi dimineata, de la ora 05:00, in “Staples Center”, avem meciul Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks, din NBA. Leonard este odihnit pentru aceasta disputa.

Los Angeles Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Clippers se afla pe locul 3 in Conferinta de Vest, cu cinci victorii si doua infrangeri. Ultima partida a fost un succes, 105-94, pe teren propriu, contra celor de la Utah Jazz. Leonard a pus 30 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, in timp ce Harrell a contribuit cu 19 puncte, 8 recuperari si 2 pase. Williams a terminat cu 17 puncte, insa si cu 6/18 din actiune, destul de slabut pentru Lou. Chiar daca precendetul meci a fost acum 3 zile, Rivers a anuntat ca Leonard va fi odihnit pentru disputa cu Bucks. Probabil el va intra la sfarsitul acestui back-to-back, in partida cu Portland. Cand Kawhi n-a jucat, Clippers au ajuns sa piarda la diferenta de 14 puncte cu Jazz.

Milwaukee Bucks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Milwaukee Bucks au un roster stabil si n-ar trebui sa aiba probleme din a termina in top 3 in Est. Acum au 5W - 2L, legand trei victorii la rand. Ultima a venit contra celor de la Minnesota Timberwolves, 134-106. Giannis a pus 34 de puncte, 15 recuperari si 6 pase, in conditiile in care n-a stat nici 27 de minute pe parchet. N-a dat nicio “tripla” si a fost 6/11 de la libere, insa grecul n-a intampinat rezistenta in rest. Middleton a contribuit si el cu 26 de puncte, 4 pase si 3 recuperari. Oaspetii au terminat partida cu 53.8% eficienta si avand 57 de recuperari.

Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Fara Leonard, este clar ca LA Clippers pornesc cu a doua sansa, de unde si cota in crestere de la aflarea vestii. Bucks si Giannis isi doresc enorm victoria, mai ales contra unei contracandidate la titlu. Poate ca este devreme in sezonul regulat, dar orgoliile nu tin cont de acest lucru. Grecul ar trebui sa stea undeva la 30-33 de minute pe parchet, asta daca Clippers reusesc sa tina cat de cat aproape.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 23
Calcul:
+107 Kč
ROI:
1.8 %
Pariuri:
1216 / 43 / 874
Calcul:
+25 Kč
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 60
37 / 0 / 23
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2138
1216 / 43 / 874
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Giannis peste 27,5 puncte Giannis peste 0,5 cosuri de 3p
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde