Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida LA Lakers - LA Clippers, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Staples Center”, avem meciul Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers, in NBA.

LA Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lakers isi doresc sa-si apere titlul, iar pentru asta si-au facut o super echipa. I-au adus pe cei mai buni doi “6th man”, Harrell si Schroder, dar si un aparator de calitate precum Matthews. Bineinteles, asta in conditiile in care l-au pierdut pe Bradley, insa esential e ca Lakers a tinut sa inlocuiasca bine tot ce a plecat in aceasta perioada. La fel s-a intamplat si cu Howard, in locul caruia a venit Gasol. Lakers a tinut sa prelungeasca trei contracte: James, Davis si Kuzma, deci vom avea si jucatori relaxati din acest punct de vedere. In pre-sezon, au fost patru victorii, dintre care doua cu Clippers. In ambele, LeBron si AD n-au jucat.

LA Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Clippers au parte de un start fresh, cu un nou antrenor, dar si cu un roster mai bun. In ciuda faptului ca l-au pierdut pe Harrell, Clippers i-au achizitionat pe Batum, Ibaka si Kennard, deci miscari destul de bune. Insa stim cu totii unde poate sa faca LA Clippers diferenta - la PG si la aruncarile sale. Au fost doar infrangeri in pre-sezon, dar e oarecum logic, tinand cont de mutarile care s-au intamplat si de perioada scurta de acomodare. Marcus Morris e lovit si va absenta in aceasta prima partida.

Lakers - Clippers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Faptul ca Lakers i-au invins de doua ori in pre-sezon, fara LeBron si AD, ar trebui sa-i ingrijoreze putin pe cei de la Clippers. In sezonul anterior, cele doua echipe si-au impartit victoriile, dar Clippers au avut parte de un start mai bun. Acum, cred ca va fi invers. James a avut in stagiunea precedenta o medie de 10.2 pase/meci, iar linia oferita de Betano, casa de pariuri de top din Čeština, pare destul de mica. Cumva logic, tinand cont de faptul ca James a fost ceva mai agresiv in play-off, dar aici e sezonul regulat. Chiar daca in fata sunt Clippers, LeBron e mai altruist. Si, spre deosebire de Howard sau McGee, Gasol chiar are aruncare.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 16
Calcul:
-172 Kč
ROI:
-5.7 %
Pariuri:
1307 / 45 / 950
Calcul:
-683 Kč
ROI:
-0.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 30
14 / 0 / 16
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2305
1307 / 45 / 950
Calcul
ROI: -0.3 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
LA Lakers peste 109,5 puncte LeBron peste 8,5 pase decisive

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii