Los Angeles Lakers – Minnesota Timberwolves: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves, din NBA.

Luni dimineata, de la ora 05:00, in “Staples Center”, avem meciul Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves, din NBA.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers si-a revenit dupa infrangerea contra celor de la Clippers si au castigat, acasa, in noaptea de Craciun, 138-115 cu Dallas Mavericks. Davis a pus 28 de puncte, 8 recuperari si 5 pase, iar James a contribuit cu 22 de puncte, 10 pase si 7 recuperari. Lakers au terminat partida cu 56% eficienta din actiune si 19/39 de la 3p. Davis si James sunt incerti, ceea ce, judecand dupa sezonul precedent, nu este o stire surprinzatoare. Doar ca fiind un back-to-back, sunt sanse ca cel putin unul dintre ei sa fie odihnit.

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Minnesota Timberwolves a inceput surprinzator de bine, castigand ambele partide, cu Piston si Jazz. In deplasarea de la Utah, Minnesota s-a impus cu 116-111. Russell a dat 25 de puncte, 6 pase si 2 recuperari, iar Towns a bifat 16 puncte, 12 recuperari si 3 pase, 6/19 din actiune. Un match-up complicat pentru KAT, contra lui Gobert. In plus, Towns s-a si lovit la incheietura, dar a reusit sa termine partide. E totusi incert pentru deplasarea de la Lakers. 

LA Lakers - Minnesota Timberwolves: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt destule incertitudini inainte de acest meci, dar ce e clar e faptul ca Minnesota a marcat cel putin 120 de puncte la ultimele doua vizite aici. Si fiind la inceput de sezon regulat, apararea celor de la Lakers nu pune o presiune imensa. Da, cu AD si LeBron pe parchet, Lakers poate sa-si depaseasca orice adversar la capitolul ofensiva. Ramane de vazut si daca Towns va fi apt, insa indiferent de situatie, urmatorul pariu imi convine.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 21
Calcul:
+693 Kč
ROI:
11.6 %
Pariuri:
1211 / 43 / 870
Calcul:
+111 Kč
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 60
39 / 0 / 21
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2126
1211 / 43 / 870
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minnesota Timberwolves peste 105,5 puncte
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde