Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers: pronosticuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida LA Lakers - Portland Trail Blazers, din NBA.

Marti dimineata, in “Staples Center”, avem meciul LA Lakers - Portland Trail Blazers, din NBA.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers a castigat noaptea trecuta, 127-91, acasa, cu Minnesota Timberwolves. Al doilea succes la rand la o diferenta de peste 20 de puncte. Kuzma a dat 20 de puncte, 3 pase si 3 recuperari, James a bifat 18 puncte, 9 recuperari si 5 pase, iar Gasol a incheiat seara cu 12 puncte, 8 pase si 7 recuperari. Lakers au avut o eficienta de 55.6% din actiune si au pus nu mai putin de 14 capace. Davis n-a jucat aseara si este neclar daca o va face contra celor de la Portland. Si situatia lui LeBron e la fel de confuza. Cel mai probabil, din nou, doar unul dintre ei se va afla pe parchet.

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers a obtinut prima victorie a sezonului contra celor de la Houston Rockets, acasa, 128-126, dupa prelungiri. Dar tinand cont de absentele oaspetilor si de faptul c-au fost in doar 9 jucatori, a fost mai degraba un succes “amar”, daca a fost nevoie de prelungiri pentru a razbate o formatie decimata. McCollum a dat 44 de puncte, 8 pase si 3 recuperari, Lillard a bifat 32 de puncte, 9 pase si 5 recuperari, iar Nurkic a ajutat cu 12 puncte, 11 recuperari si 6 pase. Carmelo este in carantina si va rata duelul cu LeBron.

LA Lakers - Portland Trail Blazers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Din faptul ca Lakers i-a tinut pe cei de la Minnesota la 97 de puncte putem trage concluzia ca s-au aparat foarte bine. Totusi, Timberwolves au avut nu mai putin de 105 aruncari si au inregistrat 17 recuperari ofensive. Au aruncat insa teribil de prost, doar 6/35 de la 3p. Portland n-are cum sa aiba o prestatie la fel de slaba. Ramane de vazut cine se va echipa pentru Lakers, dar nu cred ca trupa din LA poate avea un asemenea “noroc”, din punct de vedere defensiv, pentru doua nopti la rand.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 1 / 24
Calcul:
+107 Kč
ROI:
1.7 %
Pariuri:
1266 / 45 / 904
Calcul:
+376 Kč
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 62
37 / 1 / 24
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2217
1266 / 45 / 904
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Portland Trail Blazers peste 108,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii