Malmo FF - FC Copenhaga: Predictii fotbal Europa League

Copenhaga are jucatori destul de importanti pe care nu se poate baza

Infruntarea nordicilor! Cred aceasta este titlul cel mai potrivit pentru confruntarea de joi seara, dintre Malmo si Copenhaga, care urmeaza sa aiba loc de la ora 22:00. Ambele sunt abonate in lupta la titlu in campionatele Suediei si Danemarcei, ceea ce face si mai interesant duelul, cunoscuta fiind rivalitatea echipelor din zona aia a Europei.

Malmo FF: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dupa foarte multe meciuri jucate in preliminarii, Malmo FF a ajuns in pozitia de a participa din nou in grupele Europa League. N-a avut un meci bun in prima runda, atunci cand s-a vazut invinsa cu 1-0 de catre formatia din Ucraina, Dynamo Kiev. Acela pare ca a fost momentul de cotitura al suedezilor, pentru ca au mai urmat alte trei meciuri in Allsvenskan, campionatul Suediei, iar rezultatele au fost satisfacatoare. Malmo reusea sa castige fara sa primeasca gol in care unor echipe precum Elfsborg, Helsingborg si Eskilstuna.

FC Copenhaga: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Mi-a placut mult jocul danezilor de la FC Copenhaga in acest sezon. Cu toate ca au avut o perioada cu trei infrangeri la rand, cred ca a fost pusa si pe un moment de relaxare, pentru ca nu prea are rival in Danemarca. In acest moment da impresia ca lupta cu Midtjylland, dar sunt convins ca pe parcursul sezonului o sa incheie pe primul loc, la cateva puncte distanta de rivalele ei. A fsot asta, e obisnuita si cred ca daca va evolua asa, poate sa se califice lejer in primavara Europa League. Primul pas l-a facut deja, a reusit in prima etapa sa o invinga cu 1-0 pe Lugano, dand startul unei serii de patru meciuri consecutive fara esec.

Malmo FF - FC Copenhaga: Cote la pariuri si pronosticuri fotbal

Nu mi-a placut replica lui Malmo de la Kiev, cum nu mi-a placut nici stilul de joc in sine. N-are jucatori tehnici si cele mai multe dintre faze le trateaza bazandu-se pe forta fizica. Totusi, danezii vin fara cativa jucatori importanti, ei fiind accidentati sau inca nerefacuti dupa alte probleme fizice. Drept urmare, cred ca o sa vedem un joc echilibrat, cel putin in primele 20 de minute, cand nu astept ca tabela sa sufere vreo modificare.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
60 / 4 / 41
Calcul:
-470 Kč
ROI:
-4.5 %
Pariuri:
2520 / 55 / 1573
Calcul:
-12 468 Kč
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
60 / 4 / 41
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4152
2520 / 55 / 1573
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Fara gol intre minutele 0-20
Comentarii