Manchester United – Aston Villa: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cota de 2.12.

Meciul Manchester United – Aston Villa este programat vineri, 1 ianuarie, la ora 22.00, pe stadionul Old Trafford din Manchester. 

Manchester United - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ole Gunnar Solskjaer a reușit să repună echipa pe picioare, iar Manchester United a urcat până pe locul 2 în clasamentul din Premier League după seria spectaculoasă de meciuri fără înfrângere din ultimele 2 luni. Ultima echipă care a învins pe Manchester United a fost Arsenal, chiar pe Old Trafford în 1 noimebrie. În ultima etapă, Manchester United a câștigat cu un gol în prelungiri în fața celor de la Wolves. Rashford a fost salvatorul de pe Old Trafford, iar Solskjaer a fost foarte încântat de acest success obținut după un meci modest. Bruno Fernandes a fost talismanul succeselor lui Manchester United din 2020, iar portughezul vrea să continue forma superbă și în noul an. Chiar în prima zi va da peste un adversar neașteptat de periculos în prima treime a sezonului.

Aston Villa - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Metamorfoza lui Aston Villa este demnă de un film. Echipa care a scăpat miraculous de la retrogradare este acum în lupta pentru locurile de Europa. Jucătorii aduși la începutul sezonului au reușit să se integreze foarte bine. Poartarul Emi Martinez este singurul cu 8 meciuri fără gol primit din Premier League, Matty Cash asigură banda dreaptă a defensive, iar atacantul Ollie Watkins hărțuiește permanent defensivele adverse, chiar dacă a rămas dator în ultima vreme la finalizare. Ross Barkley i-a lipsit în ultimele partide managerului Dean Smith, dar revenirea sa pe teren este așteptată curând, poate chiar pe Old Trafford. Aston Villa are la fel de multe puncte ca și liderul Liverpool în ultimele 5 etape, iar revenirea în centrul defensivei a lui Tyrone Mings va fi încă un punct forte pentru echipa din Birmingham.  

Manchester United – Aston Villa Cote la pariuri si ponturi pariuri

Aston Villa este o echipă puternică, care a reușit în ultimele meciuri să impresioneze. Încă de anul trecut, când Villa a făcut 2-2 pe Old Trafford știam că Jack Grealish este excepțional, dar acum echipa din Birmingham vine cu varianta îmbunătățită și speră la o lovitură cu un impact chiar mai puternic. Manchester United a arătat că are fotbalisti de clasă mondială, dar Solskjaer nu reușește încă să asambleze echipa. Temporar, rezultatele pot fi obținute și așa, dar pe termen lung, nu.    

De aceea, pentru partida de vineri, pontul meu este: Victorie Aston Villa sau egal. Betano oferă o cotă de 2.12 pentru această alegere.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Čeština. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 12
Calcul:
-33 Kč
ROI:
-1.2 %
Pariuri:
212 / 6 / 185
Calcul:
-2 249 Kč
ROI:
-5.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 27
15 / 0 / 12
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 403
212 / 6 / 185
Calcul
ROI: -5.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Aston Villa câștigă sau egal

Mai multe ponturi pentru acest meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii