Manchester United – Leeds United: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă un meci din Premier League, la cota de 2.20.

Meciul Manchester United – Leeds United este programat duminică, 20 decembrie, la ora 18.30, pe stadionul Old Trafford din Manchester.

Manchester United - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ole Gunnar Solskjaer a readus echipa din Manchester în lupta pentru Top 4 după o serie de rezultate positive obținute mai ales în deplasare. Manchester United a ajuns la 6 victorii din tot atâtea posibile departe de Old Trafford, iar în fiecare dintre acestea băieții lui Solskjaer au fost conduși. Chiar și la Sheffield, Manchester United a suferit, dar s-a impus. Pe teren propriu, “Diavolii Roșii” au avut evoluții ezitante în Premier League. Din cele 6 meciuri jucate până acum, Manchester United a învins doar pe West Bromwich Albion, cu 1-0, după un meci controversat. În rest, Crystal Palace, Arsenal și Tottenham au făcut instrucție cu trupa manageriată de norvegianul Solskjaer, iar Chelsea și Manchester City au plecat cu un singur punct. La Manchester United va reveni Cavani, dar este de văzut dacă Solskjaer îl consider destul de bun pentru a fi tutular.

Leeds United- forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Marcelo Bielsa a debutat la 65 de ani în Premier League, iar Leeds a devenit imediat un punct de atracție. Echipa revenită după 16 ani în prima ligă engleză joacă deschis și marchează mult. Problema lui Bielsa este defensivă, dar stilul de joc avântat poate să compenseze problemele din apărare. Victoriile obținute de băieții lui Bielsa la Sheffield, Birmingham cu Aston Villa și Goodison Park cu Everton, stau mărturie pentru forța echipei. Leeds poate da lovitura pe Old Trafford datorită agresității și spiritului imprimat de managerul argentinian. Kalvin Phillips, Harrison, Rodrigo, Raphinha sau Dallas sunt oamenii care-l pot ajuta pe Bamford să mențină seria foarte bună de goluri în Premier League. Și unde mai pui că poate intra și bătrânul magician. Spaniolul de 36 de ani, Pablo Hernandez a jucat doar 8 minute cu Newcastle, dar a dat două pase de gol în meciul din etapa precedentă.

Manchester United - Leeds United Cote la pariuri si ponturi pariuri

Va fi un duel între stilul fricos, dar până acum eficient, al lui Solskjaer și exuberanța lui Bielsa. Manchester United nu a știut să gestioneze partidele jucate până acum pe Old Trafford, iar Leeds este un adversar care poate profita de acest lucru.

De aceea, vă recomand să pariați la meciul de duminică: Victorie Leeds United sau Egal. Betano dă cote de 2.20.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Čeština. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 7
Calcul:
+106 Kč
ROI:
5.9 %
Pariuri:
178 / 6 / 156
Calcul:
-2 040 Kč
ROI:
-6.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
11 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 343
178 / 6 / 156
Calcul
ROI: -6.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Câștigă Leeds United sau Egal
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde