Marina Bassols – Noma Akugue Noha: pronosticuri Tenis ITF Hamburg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bassols vs. Akugue Noha.

Vineri, 15/01/2021, nu mai devreme de ora 15:00, Marina Ribera Bassols si Noma Akugue Noha vor juca in faza sferturilor de finala ale turneului ITF de la Hamburg (Germania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.35 @ Marina Ribera Bassols vs. 1.55 @ Noma Akugue Noha!

MARINA BASSOLS (#371 WTA)

Are doar douazeci si unu de ani, masoara in jur de 1,80m si a fost a 3-a in lume in urma cu doua sezoane la nivel de junioare in clasamentul de simplu; este “zgurista” la baza, iar toate cele patru titluri ITF de simplu pe care le are in palmares au fost obtinute pe acest tip de suprafata lenta, alaturi de alte sase pe care le-a obtinut in competitiile de dublu! Le-a invins pana-n aceasta faza a competitiei pe hardul indoor de la Hamburg ITF pe Kathinka Vom Deichmann (6-7 6-0 6-3), respectiv pe grecoaica Despina Papamichail (6-2 6-7 6-1), iberica avand si doua partide disputate in faza calificarilor.

  • VICTORII Bassols vs. Akugue Noha: nu au jucat

NOMA AKUGUE NOHA (#96 ITF Juniors)

Are doar saptesprezece ani si un viitor frumos in fata; sezonul precedent a disputat si castigat o serie de turnee pe taram nemtesc la nivel de junioare (Bruchkobel, 20 septembrie, zgura / Hannover, 26 septembrie, zgura), plus o finala cedata pe zgura de la Benicarlo (Spania, 07 noiembrie, zgura). A eliminat pana-n aceasta faza a competitiei de la Hamburg ITF fara drept de apel doua adversare cu mult mai multa experienta, chiar si-n cadrul turneelor de categorie WTA, in persoana norvegiencei Ulrikke Eikeri (6-3 6-1), respectiv a italiencei Jessica Pieri (6-1 6-3).

  • VICTORII Akugue Noha vs. Bassols: nu au jucat

Marina Bassols – Noma Akugue Noha: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al nemtoaicei pentru simplul fapt ca va pasi pe teren mult mai proaspata din punct de vedere fizic, dar si raportandu-ma la evolutiile pe care cele doua combatante le-au avut pana-n faza sferturilor de finala de la Hamburg ITF! Marina Bassols a avut nevoie de set decisiv pentru a-si trimite acasa precedentele doua adversare, avand procentaje slabe la serviciu cu Despina Papamichail (doar 59% la puncte castigate cu prima minge de serviciu, sapte mingi de break avute de grecoaica) si Von Deichmann (doar 49% pe a doua minge de serviciu, cinci oportunitati de break pentru adversara). De cealalta parte, statisticile sunt mult mai solide de partea Nomei Akugue Noha atat in disputa avuta cu Ulrikke Eikeri (69% puncte castigate cu prima minge de serviciu si atentie 74% pe a doua minge, doar un break reusit de norvegianca), cat si in cea versus Jessica Pieri (73% puncte adjudecate de germana cu prima minge de serviciu, respectiv 60% pe cea de a doua, atentie din nou – fara sa-si cedeze serviciul).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
69 / 6 / 46
Calcul:
+787 Kč
ROI:
6.5 %
Pariuri:
739 / 62 / 560
Calcul:
-3 386 Kč
ROI:
-2.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
69 / 6 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1364
739 / 62 / 560
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Akugue Noha
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde