Marseille – Lyon: ponturi pariuri Ligue 1

Expertul Legalbet, Marco Birlan, vă recomandă un pronostic de cota 1.66, pentru infruntarea dintre Marseille si Lyon, din Ligue 1.

Marseille: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Gazdele se afla pe pozitia a 5-a a clasamentului din Ligue 1, insa un singur punct ii desparte pe acestia de locul 2, ocupat in prezent de Angers. Inconstanta tuturor echipelor din Ligue 1 a facut ca diferentele in clasament sa fie minuscule in acest moment. Acum 2 etape, Marseille a suferit o umilinta in derby-ul cu PSG din deplasare, scor 4-0. O etapa mai tarziu, “albastrii” s-au impus pe teren propriu cu Lille, scor 2-1. Inainte de acest succes insa, cei de la Marseille au fost eliminati din Cupa Ligii Frantei, de catre AS Monaco.

  • ABSENTI: F. Thauvin (accidentat)

Lyon: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Lyon a inceput din nou sa produca rezultate si echipa vine dupa 3 victorii consecutive. Acestia si-au inceput acensiune odata cu duelul de acum 2 etape cu Metz, incheiat cu scorul de 2-0. O runda mai tarziu, fosta campiaoana a Frantei a castigat si in deplasarea de la Toulouse, cu scorul de 3-2. O victorie importanta a fost obtinuta la mijlocul acestei saptamani, in grupele UEFA Champions League. Lyon a triumfat pe teren propriu cu Benfica (scor 3-1) si a razbunat infrangerea de la Lisabona.

  • ABSENTI: M. Depay, F. Marcal (accidentati)

Marseille - Lyon: Cote la pariuri şi pronostic

Marseille – Lyon e un duel ce produce mereu spectacol. 3-0, 4-2 si 2-3 au fost ultimele rezultate directe, fapt pentru care astazi trebuie sa ne asteptam din nou la goluri. Marseille si Lyon vin dupa cate un succes ce le-a ridicat moralul, iar astazi trebuie sa forteze o victorie pentru a avansa in clasament.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 22
Calcul:
-1 014 Kč
ROI:
-27.4 %
Pariuri:
970 / 14 / 692
Calcul:
-7 577 Kč
ROI:
-4.5 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 37
15 / 0 / 22
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1682
970 / 14 / 692
Calcul
ROI: -4.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marcheaza
Comentarii