Marseille - Montpellier: Ponturi Ligue 1

Reuseste Marseille inca o victorie?

Marseille: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Marseille ocupa pozitia a 4-a in Ligue 2 dupa 5 etape, iar echipa arata foarte bine in acest sezon. Acum 3 runde, gazdele reuseau o victorie la limita pe terenul celor de la Nice, scor 2-1. O etapa mai tarziu, „albastrii” primeau vizita celor de la St. Etienne si castigau din nou la diferenta de un gol ,scor 1-0. Etapa trecuta, Marseille a trait periculos in deplasarea de la Monaco. Acestia au fost condusi la un moment dat cu scorul de 0-2, insa in cele din urma au castigat cu un spectaculos 4-3. Argentinianul D. Benedetto s-a dovedit a fi un transfer inspirat, argentinianul marcand de 4 ori in Ligue 1.

  • ABSENTE: F. Thauvin (accidentare glezna)

Montpellier: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Montpellier nu impresioneaza in noua stagiune, cu 2 victorii, 2 infrangeri si o remiza inregistrate in campionat. Acestia au reusit sa castige pe teren propriu cu Lyon (scor 1-0) si Nice (scor 2-1), etapa precedenta. Pe langa cele doua succese, Montpellier a mai adunat un punct in deplasarea de la Bordaux. In celelalte doua dueluri, oaspetii au cedat cu scorul de 0-1 in fata celor de la Rennes si Nantes. Francezul Payet si algerianul Delort sunt golgheterii echipei in campionat, ambii avand 2 reusite.

  • ABSENTE: T. Savanier (accidentare genunchi)

Marseille - Montpellier: Concluzii si Pronostic

Marseille e favorita certa in acest duel. Acestia evolueaza in fata propriilor suporteri si vin dupa o victorie pretioasa obtinuta pe Stade Louis II. De partea cealalta, Montpellier a avut evolutiile bune pe teren propriu, in deplasare fiind modesta. Ma astept ca Marseille sa domine partida si sa isi adjudece  in final cele 3 puncte.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 28
Calcul:
-869 Kč
ROI:
-15.8 %
Pariuri:
958 / 14 / 673
Calcul:
-6 682 Kč
ROI:
-4.1 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 55
27 / 0 / 28
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1653
958 / 14 / 673
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Marseille castiga minim o repriza
Comentarii
1
Alli
0
Vezi ca pariul este castigator , nu a pus 1 pauza sua final , ci a pus castiga minim o repriza , ceea ce e total diferit . Rectifica