Marseille – Nimes: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet, Marco Birlan, propune un pariu de cota 1.42 pentru infruntarea de Ligue 1 dintre Marseille si Nimes.

Marseille: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

A fost un clasic al Frantei tensionat, care s-a jucat la mijlocul saptamanii cu trofeul pe masa. PSG si Marseille s-au intalnit pe data de 13 Ianuarie in Supercupa Frantei. Parizienii au deschis scorul in minutul 39, prin Mauro Icardi. Olympique Marseille a preluat apoi initiativa si a dominat categoric.

Totusi, tot campioana Frantei a reusit sa puncteze, prin Neymar de la punctul cu var. In minutul 89, Payet a marcat golul ce a aprins finalul de meci. In cele 5 minute de prelungiri insa, albastrii nu au mai gasit golul egalizator. Acum echipa trebuie sa se concentreze pe campionat, acolo unde ocupa pozitia a 6-a dupa 17 etape.

  • ABSENTE: Amavi, Tomaz de Lima (probleme medicale)

Nimes: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Nimes este lanterna rosie din Ligue 1, cu doar 12 puncte. Echipa se apropie incet dar sigur de esalonul secund, iar la cum arata performanta din ultima vreme, nu sunt sperante mari de salvare. Nimes a incasat 40 de goluri in 19 etape si a reusit sa inscrie doar 14.

Ultimul rezultat pozitiv a fost obtinut pe data de 20 Decembrie, intr-un 2-2 la St. Etienne. In ultimele 3 etape insa, alb-rosii au suferit infrangeri. Cea mai recenta a avut loc acasa, 0-1 cu Lille.

  • ABSENTE: Depres, Landre, Martinez, Sarr, Valerio (probleme medicale)

Marseille vs Nimes: Cote la pariuri şi pronostic

Marseille are nevoie de o victorie astazi pentru a nu pica intr-un trend descendent. Un pas gresit in campionat cu ultima clasata ar destrama si mai mult atmosfera din vestiar, insa ma astept sa vad o reactie de echipa mare.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 30
Calcul:
-1 131 Kč
ROI:
-19.8 %
Pariuri:
960 / 14 / 675
Calcul:
-6 732 Kč
ROI:
-4.1 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
27 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1653
960 / 14 / 675
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Marseille castiga
Comentarii