Meligeni Rodrigues – Ferreira Silva: pronosticuri Tenis Sao Paulo Challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Meligeni vs. Ferreira Silva.

Duminica, 29/11/2020, nu mai devreme de ora 19:00, Felipe Alves Meligeni Rodrigues si Frederico Ferreira Silva vor juca in finala turneului ATP Challenger Tour de la Sao Paulo (Brazilia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.00 @ Meligeni Rodrigues vs. 1.75 @ Ferreira Silva!

MELIGENI RODRIGUES (#306 ATP)

Are doar douazeci si doi de ani, s-a nascut si e stabilit in tara natala la Campinas, este jucator de mana dreapta si executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si este antrenat de Marc Garcia Roman! In urma cu patru sezoane castiga competitia de dublu de la US Open la nivel de juniori, avandu-l drept partener pe bolivianul Juan Carlos Aguilar si drept adversari pe canadienii Benajamin Sigouin & Felix Auger Aliassime. Este un excelent tenismen de dublu, iar pe parcursul lunii noiembrie a reusit sa se impuna atat la Guayaquil challenger, cat si aici la turneul Sao Paulo challenger, avandu-l in ambele cazuri drept partener pe venezueleanul Davis Luiz Martinez! 

  • VICTORII Rodrigues vs. Silva: nu au jucat

FERREIRA SILVA (#203 ATP)

Are douazeci si cinci de ani si n-a fost pana acum in prima suta mondiala; s-a nascut si are resedinta in tara natala la Caldas Da Rainha, este jucator de mana stanga si executa backhand-ul tot cu ambele maini, masoara in jur de 1,78m si este antrenat de Pedro Felner! N-a mai castigat pana acum vreun turneu de categorie ATP Challenger Tour la simplu, asadar se afla in fata unei premire; i-a eliminat pana-n aceasta faza a competitiei printre altii pe brazilianul Thomaz Bellucci (6-3 6-1), argentinianul Camilo Ugo Carabelli (7-5 6-2) si in fine pe sud-americanul Joao Menezes (6-4 6-3) in semifinale.

  • VICTORII Silva vs. Rodrigues: nu au jucat

Meligeni Rodrigues – Ferreira Silva: Cote la pariuri si predictii pariuri

Brazilianul intra pe teren cu un important “boost” de moral dupa ce s-a impus deja in competitia de dublu si va beneficia si de suportul publicului restrans care va fi in tribune; Meligeni Rodrigues a avut evolutii apreciate in fiecare dintre partidele disputate pana acum la Sao Paulo challenger, impotriva unor adversari precum Benjamin Lock (6-4 6-1), egipteanul Mohamed Safwat (6-3 7-6), kazakhul Dmitry Popko (2-6 6-3 6-3) si in fine conationalul Pedro Sakamoto (6-2 6-4) in semifinale! De cealalta parte, portughezul Ferreira Silva a avut probleme pe propriul serviciu si cu Aziz Dougaz (i-a oferit cinci mingi de break), si cu Thomaz Bellucci (i-a oferit opt mingi de break), si cu Camilo Ugo Carabelli (i-a oferit nu mai putin de paisprezece oportunitati de break) si cu Joao Menezes (trei mingi de break pentru acesta).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
79 / 3 / 53
Calcul:
+614 Kč
ROI:
4.5 %
Pariuri:
930 / 69 / 703
Calcul:
-4 182 Kč
ROI:
-2.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 140
79 / 3 / 53
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1714
930 / 69 / 703
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +2,5 game-uri @ Meligeni Rodrigues

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde