Melzer/Vasselin – Koolhof/Mektic: pronosticuri Tenis Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Melzer/Roger-Vasselin vs. Koolhof/Mektic.

Duminica, 22/11/2020, nu mai devreme de ora 17:30, Melzer/Roger-Vasselin si Koolhof/Mektic vor juca in finala de dublu a turneului ATP Masters Cup (Londra, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.20 @ Melzer/Roger-Vasselin vs. 1.62 @ Koolhof/Mektic!

JURGEN MELZER / ROGER-VASSELIN (#28 ATP / #17 ATP)

Au ajuns in aceasta faza a competitiei chiar daca au debutat cu o infrangere in fata perechii Pavic/Soares (7-6 1-6 4-10); ulterior i-au invins la limita pe Peers/Venus (2-6 7-6 12-10) si au beneficiat de abandonul echipei formate din Granollers/Zeballos (6-6 ret.) in tie-break-ul primului set, calificandu-se astfel in semifinalele “Turnelui Campionilor”. A urmat un devarat “thriller” in penultimul act al ATP Masters Cup cu perechea Rajeev Ram & Joe Salisbury (6-7 6-3 11-9), partida in care daca va vine a crede sau nu, cei din urma mentionati au condus la un moment dat cu 7-1 in setul decisiv, asa-zisul super-tie-break!

  • VICTORII Melzer/Vasselin vs. Koolhof/Mektic: nu au jucat

WESLEY KOOLHOF / NIKOLA MEKTIC (#13 ATP / #14 ATP)

Au fost pana-n acest moment una dintre cele mai solide echipe de la “Turneul Campionilor”, aratand stapanire de sine la cel mai important capitol intr-un joc de dublu – propriul serviciu! Cei doi au inceput ca din tun faza grupelor cu doua victorii versus Krawietz/Mies (6-7 7-6 10-7), respectiv Ram/Salisbury (7-6 6-0), cedand ulterior ultima partida din postura de echipa deja calificata din punct de vedere matematic in semifinale; a urmat duelul cu echipa Marcel Granollers & Horacio Zeballos (6-3 6-4) din penultimul act al ATP Masters Cup, pe care favoritii nostri l-au castigat fara sa-si cedeze serviciul.

  • VICTORII Koolhof/Mektic vs. Melzer/Vasselin: nu au jucat

Melzer/Vasselin – Koolhof/Mektic: Cote la pariuri si predictii pariuri

In mod normal, finala ar fi trebuit sa fie cu totul alta, dar cum-necum Jurgen Melzer & Edouard Roger-Vasselin, au reusit, pe fondul unei relaxari inexplicabile ale adversarilor din semifinale, sa se califice mai depart; cu toate astea, perechea formata din austriac si francez a avut o evolutie per total slaba, cu procentaje mici atat pe prima minge de serviciu (67%), cat mai ales pe cea de a doua (52%), fiind astfel pusi in postura de a le oferi oponentilor nu mai putin de sapte oportunitati de break (cinci salvate). De cealalta parte, in totala antiteza, echipa formata din Wesley Koolhof & Nikola Mektic s-a impus in mai putin de o ora si un sfert in partida din penultimul act, cu procentaje mult mai bune atat pe prima minge de serviciu (77%), cat si pe cea de a doua (68%), oferindu-le oponentilor doar o oportunitate de break si aceea salvata imediat; perechea formata din olandez si croat a expediat sapte asi, nu a comis vreo dubla greseala si a avut un procentaj foarte bun si pe parte de retur – 40% din puncte castigate cu returul. Asadar, luand la “puricat” toate evolutiile celor doua echipe finaliste, nu am cum sa vad decat un deznodamant cu Koolhof/Mektic campioni, dupa doua sau trei seturi destul de echilibrate totusi, deoarece vorbim totusi de o finala si niciunii nu vor dori sa riste lovituri inutile.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 1 / 51
Calcul:
-1 469 Kč
ROI:
-13.5 %
Pariuri:
807 / 63 / 622
Calcul:
-5 328 Kč
ROI:
-3.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 110
57 / 1 / 51
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1493
807 / 63 / 622
Calcul
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Koolhof/Mektic & peste 20,5 game-uri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii