Memphis Grizzlies – Atlanta Hawks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks, din NBA.

Sambata noaptea, de la ora 00:00, in “FedExForum”, avem meciul Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks, din NBA.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies nu a iesit castigatoare din prima confruntare, insa Morant pur si simplu a explodat pentru 44 de puncte, 9 pase si 2 recuperari. Ja a avut 18/27 din actiune si doar o singura minge pierduta. Valanciunas a fost si el solid in prima disputa din sezon, cu 15 puncte, 13 recuperari si 2 pase. Daca Grizzlies stateau mai bine la libere, 11/18, poate ca n-ar fi fost la o distanta aproape de neintors in sfertul 4. Jackson ramane accidentat, in timp ce Clarke a parut putin deranjat de accidentarea pe care a avut-o, insa va fi apt de joc in continuare.

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks a castigat prima partida, 124-104 pe terenul celor de la Chicago Bulls. Young a dat 37 de puncte, 7 pase si 6 recuperari, totul in doar 26 de minute, in timp ce Bogdanovic a bifat 15 puncte, 7 recuperari si 2 pase. Collins a fost nevoit sa joace des “5” si a intrat in probleme cu faulturile. A stat pe parchet doar 18 minute, cu 14 puncte. Capela s-ar putea sa lipseasca si acum, iar Rondo se afla si el pe lista indisponibililor. In functie de ce jucatori va avea disponibili, Pierce s-ar putea sa mai umble putin la “5”-ul de start.

Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Young si Morant reprezinta doua viitoare superstaruri in NBA. Iar echipele lor joaca mereu asa cum dicteaza ei - rapid si cu multa energie. Trae e aruncatorul de la 3p, in timp ce Ja este tipul care ataca mereu cosul. Cred ca vom vedea o disputa frumoasa, asa cum au fost si duelurile din presezon, 128-106 pentru Memphis si 117-116 pentru Atlanta.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 1 / 25
Calcul:
+212 Kč
ROI:
3.2 %
Pariuri:
1225 / 44 / 877
Calcul:
+305 Kč
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
41 / 1 / 25
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2151
1225 / 44 / 877
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 229,5 puncte
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde